• Nuevo
Utilitate Blower Ventilator de 12 inch, 520W 110V 2800 RPM, Utilitate Suflantă, Ventilator Portabil Viteza Mare Utilitate Suflante Industriale, Cilindru Ventilator, 70 dB Zgomot Redus, (12 Inch fără Conductă de Furtun)

Utilitate Blower Ventilator de 12 inch, 520W 110V 2800 RPM, Utilitate Suflantă, Ventilator Portabil Viteza Mare Utilitate Suflante

RON 159.98
Tova está disponible

Suma

✅ 【MOTOR AC PUTERNIC,】 - Utilitate Blower Ventilator, Motor Viteza : 2800r/min.Tensiune de alimentare : 110 V.Putere : 520 W. Presiune : 373 Pa. 70 d B Scăzut Nois.Impedanta motoare protejate conțin înfășurări, care au o mai mare rezistență la căldură în timpul unui rotor de blocare.Pur cupper motor standuri de înaltă temperatură, de economisire a energiei și de funcționare stabilă. ✅ 【3400 M3/H HIGH-VELOCITY FLOW】- Diametru Ventilator : 12 inch/300 mm.Extraordinar debitul de 3400 m3/h este proiectat pentru a rapid și eficient ventila sau extrage maxim de aer. 7 lame metalice pentru a fi anti-rugina de performanță stabilă.Utilitate suflanta de a fi puternic și performant, stabil. ✅ 【PUTERNIC ȘI ROBUST】- Acest cilindru ventilator dispune de cupru bobine, solide si anti-rugina din aluminiu carcasa motorului & 7 lame de aluminiu, 2 de înaltă densitate de protecție fan paznici,oțel de construcție de locuințe, care ajuta pentru a face acest lucru ventilație suflantă suficient de rezistent pentru o utilizare de lungă durată. ✅ 【COMPACT si PORTABIL】- cilindru ventilator are o structură compactă, ușor de depozitat, cu mâner, ușor, ușor să se mute și de transport. 4 picioare de cauciuc asigura suport stabil pe cele mai multe suprafețe.Oferă o utilizare lungă la hoteluri, hotel, bucatarie, loc de joacă, mall-uri, baruri, etc. ✅ 【LIVRARE ȘI post-VÂNZARE】 - (capital din SUA), Vom nava din depozit local în statele UNITE ale americii și expediat prin Fedex / UPS.comanda acum si vei primi Utilitate Ventilatorul termen de 2-5 zile lucrătoare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați echipa noastră de servicii clienți va răspunde cât mai curând posibil în termen de 24 de ore.Dimensiune : 12 inch.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie