• Nuevo
BFY Magic care Zboară Fluture Vânt de Până Jucării pentru Card, Gag Cadouri pentru Copii, Surpriză Mare Fluture Colorat în Cartea Felicitare Cărți pentru Petrecerea de Nunta (5 Buc)

BFY Magic care Zboară Fluture Vânt de Până Jucării pentru Card, Gag Cadouri pentru Copii, Surpriză Mare Fluture Colorat în Cartea

RON 19.98
Tova está disponible

Suma

????Cadou amuzant - Ascunde-l în pagini de carte sau într-o felicitare sau un cadou - zboară un fluture colorat.Acesta nu este menit să fie o mare surpriză atunci când este deschis, dar nu oferă un pic de fler sau drama de la un moment ca o urare. ????Cum să Utilizați-Nu sunt necesare baterii, roti aripile sale (banda de cauciuc) și atunci clip între pagini. ????Educație pentru Copii - Este o modalitate buna de a încuraja copiii să exploreze distractiv de fizica. ????Pachetul include - Vei primi 5 buc la fel sau culoare aleatorii fluturi într-un singur set. ????GARANȚIE - Dacă aveți orice întrebări cu privire la achiziție, doar contactati-ma, va voi da un răspuns satisfăcător sau de restituire.Culoare : 1-5 buc.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie