• Nuevo
mae grava Pistol cu aer cald, Pistol de Aer Cald Instrumente Psihiatru Arma cu Stand Pentru DIY Relief Și Uscare Vopsea Multi-Scop de Încălzire Electrică Duza 110V 300W (Roz,Alb)

mae grava Pistol cu aer cald, Pistol de Aer Cald Instrumente Psihiatru Arma cu Stand Pentru DIY Relief Și Uscare Vopsea Multi-Scop

RON 25.98
Tova está disponible

Suma

Încălzire instrumente,pot fi utilizate în lut moale.Built-in suport pentru auto-susținere și de masă de top de utilizare.Ușor de utilizat.BRICOLAJ, unelte de mana,producția de căldură termocontractibile foaie,moale ceramica stereotipuri.Mini Pistol de Căldură mare pentru căldură contractibil, relief, uscare vopsea, hârtie, țesături, artizanat spume, lipici, cerneală, DIY, firma de forma, de lut.La pistol de căldură coada, căldură, aerisire concepute în ambele părți pentru a reduce temperatura internă și extinderea produsului durata. 12 luni Garanție, [100% Banii Înapoi de Garantare Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, pur și simplu contactați-ne și vă vom oferi un produs complet de rambursare, fără întrebări și fără necesitatea de a returna produsul.Caracteristici produs : Mini 300 watt pistol de căldură.Rapid și ușor de utilizat pentru multi-funcția de BRICOLAJ funcționează.Confortabil și ușor pistol de căldură, ideal pentru heat shrink tubing, relief și uscare o varietate de vopsele, adezivi și cerneluri.Built-in suport pentru auto-susținere și de masă de top de utilizare.Caietul de sarcini : Material : ABS Plastic Length : aprox. 24cm Power Cablu : aprox. 1m Working temp. : 200 ℃Putere : 300 WVoltage : 110 V 50-60 HZWeight : aprox. 270g Plug Tip : Plug SUA.

Mai multe informații

Material:
Plastic ABS
Lungime:
approx. 24cm
Cablu De Alimentare:
aprox. 1m
Temp de lucru.:
200 ℃
Putere:
300W
Tensiune:
110V 50-60HZ
Greutate:
approx. 270g
Plug Type:
Plug SUA

Cele mai bune oferte din categorie