• Nuevo
Pentru sugari și copii CPR și de Sufocare Magnet - Primul Ajutor Cartelă de referințe Rapide pentru Copii - Numere de Telefon de Urgență - Laminate cu Magneți, Marker - 8,5 x 11 in.

Pentru sugari și copii CPR și de Sufocare Magnet - Primul Ajutor Cartelă de referințe Rapide pentru Copii - Numere de Telefon de

RON 17.58
Tova está disponible

Suma

????SALVARE INFORMAȚII - CPR și de sufocare instrucțiuni de prim ajutor pentru sugari și copii. ????MAGNETICA - card de Laminat are 4 magneti pe spate și se atașează la orice suprafață magnetică. ????NUMERE de URGENȚĂ - Personaliza informații de urgență cu inclus uscat-pentru marker. ????ILUSTRAT - Ilustrații de salvare Manevra Heimlich și CPR comprimari piept si respiratia de salvare. ????LAMINAT - Robust laminare.Măsuri de 8,5 x 11 inci.Făcut în statele UNITE ale americii.Atunci când se lovește de urgență, să fie pregătit cu această viață de economisire Sufocare & CPR Primul Ajutor Magnet pentru sugari și copii.Ușor de înțeles instrucțiuni caracteristică utilă ilustrații de Manevra Heimlich și CPR tehnica.Secțiuni includ : CPR pentru copii sub 1 an, CPR pentru copii cu vârsta de 1 an până la pubertate și instrucțiunile pentru ce să facă atunci când un copil sau un copil este de sufocare.Acest neprețuit magnet de frigider, de asemenea, are o secțiune pentru situații de urgență și numere de telefon importante.Completați propriile informații de contact de urgență cu atașat uscat-pentru marker și să păstreze marker atașat cu convenabil stilou bucla situat în partea de sus a magnetului.Se face un mare cadou pentru noi, părinți sau orice insotitor!Laminat card de măsuri de 8,5 x 11 inci și are patru magneți pe partea din spate pentru a atașa la un frigider sau alte suprafață magnetică.Pune siguranta pe primul loc cu această pregătire de urgență esențiale.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie