• Nuevo
NAVISKAUTO 10.1 Masina DVD player cu Intrare HDMI 2 Căști de Montare Paranteze de Sprijin Ultima Regiune de Memorie Liber (2 Tetiera DVD Playere)

NAVISKAUTO 10.1 Masina DVD player cu Intrare HDMI 2 Căști de Montare Paranteze de Sprijin Ultima Regiune de Memorie Liber (2 Tetiera

RON 419.98
Tova está disponible

Suma

TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult.Dacă nu-l putem repara, vă vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs sau înlocuiți-l. . 【Intrare HDMI】Sincronizare de până la 1080 P video și audio de pe computer, telefon mobil, Raspberry Pi, Xbox, etc. Sprijini, de asemenea, AV IN si AV-OUT. 【3 S Încărcare Auto Discuri】Extrem de ușor pentru adulți pe scaunul din față sau copii de pe bancheta din spate pentru a schimba dvd-uri. 【GRATUIT Încărcător de Mașină Splitter】Putere două dvd playere în același timp.Funcția de reluare începe de unde ai plecat, nu este nevoie să vă faceți griji repeta sau skip. 【2 Auto DVD Playere】Juca Diferite/Același Dvd-uri simultan.Regiune de activare Gratuit CD/DVD Player, perfect compatibil cu DVD/CD/MP3/VCD/SVCD/DVD-5/DVD-9 și alte formate media : MP4/MKV/MPG/TS/TRP/VOB/FLV/RMVB/AVI/MOV/ASF/WMV. 【Pachetul de Conținut】2 DVD Playere pentru Masina, 2 Casti, 2 IR Control de la Distanță, 2 Suporturi de Montare, 1 Încărcător de Mașină Splitter, 1 Cablu AV, 1 Manual de Utilizare, Customer Service de 100% și 18 Luni de Garanție.Joaca diferite/acelasi DVD simultan.Compatibil cu DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/JPG/AVI/AVI/MPEG/DIVX. 3 S Încărcare Auto Discuri.Ușor de instalare pentru copii sau adulți.Sincronizare de până la 1080 P video și audio de pe computer, telefon mobil, etc. DVD Region free.Ultima amintire, începe de unde pleci, de economisire a timpului.Actualizat Soclului.Super usor si stabil montat pe o masina tetiera.Mai ușor pentru adulți de pe scaunul din față sau copii de pe bancheta din spate pentru a schimba Dvd-uri.Mai sigur de a proteja loader.Aceasta susține : DVD, MP3, DVD-5, DVD-9, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, CD, CD-RW, SVCD, VCD.Întotdeauna amintiți-vă de unde ați plecat, de economisire a timpului.Nu vă faceți griji despre a începe de la început și data viitoare.Mai robust și durabil.Super usor si stabil montat pe masina tetiere reglabile pentru diferite dimensiuni de tetiera.Built-in USB/SD card slot (până la 128 GB, FAT32).Compatibil cu mai multe formate : MP4/MKV/MPG/TS/TRP/VOB/FLV/RMVB/AVI/MOV/ASF/WMV.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie