• Nuevo
HomeTop Premium Clasic de Cauciuc cu Apă Caldă sau Rece Sticla cu Fleece Moale Capacul (2 Litri, Albastru/Albastru de Oaie)

HomeTop Premium Clasic de Cauciuc cu Apă Caldă sau Rece Sticla cu Fleece Moale Capacul (2 Litri, Albastru/Albastru de Oaie)

RON 25.98
Tova está disponible

Suma

Pachetul inclus : 1 Cauciuc Sticla cu Apa Fierbinte, 1 Moi de Lână Capac (Aprox.Dimensiune : 7.5 cm x 13 inch de mare).Această sticlă de apă fierbinte este produsă de B. S. 1970 : 2012 a asigura siguranță maximă.Este confectionata din cauciuc natural.Reține căldura pentru un timp foarte lung.Acest simpatic sticla cu apa fierbinte & capac va tine de cald pentru o noapte întreagă.Sticla cu apa fierbinte poate fi utilizat singur ca un remediu pentru dureri, dureri și leziuni sportive.Aceasta sticla poate fi de asemenea utilizat pentru rece scopuri, permite o umplere ușoară cu apă rece și gheață pisată.Un moale și drăgălaș lână capac.Mașină De Spălat.Guler Tricot Stil îl face ușor de a pune pe sticla. - Această sticlă de apă fierbinte este produsă de B. S. 1970 : 2012 a asigura siguranță maximă. - Este confectionata din cauciuc natural, unele mirosul de cauciuc este normal, doar pune-l într-o ventilat pentru câteva zile, mirosul va dispărea. - Design clasic de acest joc clasic de remediu, din termo-plastic material, această sticlă cu apă caldă este tratamentul perfect pentru dureri musculare, dureri și leziuni sportive. - Caldura din sticla cu apa fierbinte poate păstra mai mult de 6 ore dacă îl folosiți în pătură sau pilotă.Intotdeauna depinde de mediul de utilizare. - Și cu pluș capac, poate nu te simti foarte sexy.Dacă vă place fierbinte simt, vă rugăm să scoateți capacul pentru a obține mai multă căldură.INSTRUCȚIUNI de ÎNGRIJIRE Pentru a asigura maximum de viata de la sticla cu apa fierbinte vă rugăm să citiți următoarele : atunci Când se umple sticla cu apa fierbinte, NU FOLOSIȚI APĂ CLOCOTITĂ.Acest lucru poate deteriora cauciuc.Umple doar doua treimi capacitate maximă.Atunci când umplere, țineți flaconul în poziție verticală și se umple încet, pentru a evita apa fierbinte stropire spate.Înainte de utilizare, permite până la 20 de minute de sticla pentru a ajunge la temperatura maximă.A preveni contactul cu suprafețe fierbinți.IMPORTANT Nu este potrivit pentru copii sub vârsta de 36 de luni.Predarea ar trebui să fie întotdeauna efectuate de către un adult.Verifica dop pentru uzura daune la intervale regulate.Sticle ar trebui să fie înlocuit după doi ani de utilizare.Sticla cu apa fierbinte poate provoca arsuri - evita prelungit în contact direct cu pielea.Vă rugăm făcând clic pe link-ul magazinului nostru de lângă titlul pe partea de sus pentru mai multe dimensiuni, stil și combo opțiuni.Online cel mai mic pret din fabrica direct cu o mare de economisire.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie