• Nuevo
POPMOON Mini Split de Perete Suport de Montare din Oțel Inoxidabil Split de Aer Conditionat Suport Condensator Suport de Perete pentru Sisteme de Pompe de Căldură 9000 Btu la 36000 Btu (Set de 4)

POPMOON Mini Split de Perete Suport de Montare din Oțel Inoxidabil Split de Aer Conditionat Suport Condensator Suport de Perete pentru

RON 87.94
Tova está disponible

Suma

【ANTI-RUGINA dimensiunea de maneca ancore este de 2 5/8"x M8. Triunghi structura, deține o sumă bună de greutate, suportă până la 440lb/200kg.Suport/C BTU evaluări de : 9000 Btu la 36000 Btu. 【CONDENSATOR de PROTECȚIE】 Ridică unitate compresor deasupra solului pentru protecție de la murdărie, resturi, zapada, inundatii, vandalism, etc. sunt perpendiculare una pe cealaltă atunci când condensator de nivelare. 【UȘOR de INSTALARE】 paranteze sunt usor de montat doar asigurați-vă că acestea sunt drepte pe știfturi atunci când nu le monta.Vine cu accesorii de montare, șuruburi de Înaltă calitate și de calitate superioară ancore. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】 Acest mini split suportului face, de asemenea, o stație de lucru în garaj, bancă în curte, haine de masă în spălătorie, rafturi, raft bucătărie, stand expozitional, Grădină Raft, Perete Exterior Paranteze etc. din oțel inoxidabil split de perete suport de montare, Nu vă faceți griji pentru ruginirea problema pe suporturile cauzate de extreme meteorologice.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie