• Nuevo
Burndy KS17 Servit Split-Bolț, 8 Str. - 6 Sol. Cupru Run și Apăsați, 0.63 Crucea Plat, 165 in-lbs Recomandat Cuplu de Strângere (Pachet de 100)

Burndy KS17 Servit Split-Bolț, 8 Str. - 6 Sol. Cupru Run și Apăsați, 0.63 Crucea Plat, 165 in-lbs Recomandat Cuplu de Strângere (Pachet

RON 145.00
Tova está disponible

Suma

Servit split-bolt.Compact, de înaltă rezistență, de înaltă aliaj de cupru Servit split-bolt a free-running fire și ușor de prindere cheie apartamente.Foarte rezistent la sezonul de cracare și coroziune, Servit oferă maximum de presiune și asigură o conexiune sigură la toate combinațiile de a rula și apăsați conductori.Minim robinet cu Maximă a alerga : 14 Str.Burndy Servit split-bolt.Compact, de înaltă rezistență, de înaltă aliaj de cupru Servit split-bolt a free-running fire și ușor de prindere cheie apartamente.Foarte rezistent la sezonul de cracare și coroziune, Servit oferă maximum de presiune și asigură o conexiune sigură la toate combinațiile de a rula și apăsați conductori.Tip KS-3 caza maxim 3 conductori de dimensiuni.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie