• Nuevo
Șurub Cu Ochi Șurub Din Oțel Inoxidabil Perete De Beton, Caramida Ancoră De Expansiune Șuruburi Inel Șurub Cu Ochi, Metown,Grele Ancora De Fixare Șurub Cu Ochi (M6, 8 Buc)

Șurub Cu Ochi Șurub Din Oțel Inoxidabil Perete De Beton, Caramida Ancoră De Expansiune Șuruburi Inel Șurub Cu Ochi, Metown,Grele

RON 20.40
Tova está disponible

Suma

★【Pachetul de Conținut】8pcs Expansiune Cârlig Șuruburi. ★【】 Dimensiune M6* 80 de expansiune șurub cu ochi inel de ancorare.Fir diametru : 6mm, lungime, excluzând inel : 80mm.Nevoie pentru a utiliza 10mm/0.39" gaură de foraj. ★【De Material】 - a Făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304, potrivit pentru utilizarea în interior, în aer liber, chiar și în mediu umed, rezistent la uzura, anti-coroziune, de înaltă rezistenta la rugina. ★【】 Utilizare】în beton și zidărie.Utilizate pe scară largă în gard,efracție uși și ferestre,baldachin,aer condiționat, reparații,decorațiuni interioare,inginerie, etc. Notă : în Cazul în care sarcina are o vibrație mare, slăbite pot să apară, așa că nu este recomandat să instalați un ventilator de tavan. ★【Ușor de instalat】 Expansiune este creat de strângere filetate șurub care atrage un conic cone extinde un manșon pe pereții găurii.Dimensiune : M6 | Color : 8 Buc.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie