• Nuevo
P PURLOVE Consola de Masă tip Bufet, Bufet Canapea, Masă cu Patru Sertare de Depozitare Două Dulapuri și Raftul de Jos (Light Navy)

P PURLOVE Consola de Masă tip Bufet, Bufet Canapea, Masă cu Patru Sertare de Depozitare Două Dulapuri și Raftul de Jos (Light Navy)

RON 479.98
Tova está disponible

Suma

✔ NATURALE WEATHERWORN UITE : Dreptunghiular consola de masa cu linii curate, elegante conice tabelul picioarele transpira un high-end, simt elegant. ✔ SOLID, BINE-ARTIZANALE MASA : cadru din lemn Masiv și picioarele, limita de greutate de top : 200lbs, limita de greutate de sertar : 22lbs, limita de greutate de raft : 80, durabil și robust folosesc de ani de zile. ✔ SPAȚIU de STOCARE MARE : Măsurători 46" L x 15" W x 34" H. Bufet masa vine complet cu patru sertare de depozitare, două dulapuri și raftul de jos, astfel încât poate oferi suficient spațiu de stocare. ✔ OCAZIE : Lucrari de mare ca o consola de masă, canapea, masa, masa tip bufet, bufet sau masă de intrare in hol; de asemenea, mare în holuri, camere de zi, dormitor, chiar și în birou ca o economie de spațiu de birou. ✔ ASAMBLARE în MINUTE : Doar pur și simplu atașați picioarele și raftul de jos, hardware și instrumente incluse.Orice deteriorare a compensației în timpul tranzitului.Vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți dacă aveți orice probleme de element.Culoare : Albastru Navy.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie