• Nuevo
În aer liber, Solar LED Lumini Șir rezistent la apa ,164FT 400 DE LED-uri cu 8 Modul de Basm Șir de Lumini Plug-in, Sârmă de Cupru Lumini cu Control de la Distanță pentru Grădină Patio Petrecere de Nunta de Decorare (Alb Cald)

În aer liber, Solar LED Lumini Șir rezistent la apa ,164FT 400 DE LED-uri cu 8 Modul de Basm Șir de Lumini Plug-in, Sârmă de Cupru

RON 71.98
Tova está disponible

Suma

VERSIUNE IMBUNATATITA - 164 de metri de solar șir alb cald cu 400 Led-uri, sârmă de cupru lumini acoperit cu un capac de plastic pentru a proteja mai bine zână șir de lumini de la rupere.Două-in-one Metoda de Încărcare : noul șir de lumină nu numai poate folosi plug de a percepe, dar, de asemenea, posibilitatea să comutați la încărcare solară, rezolvarea inconvenient tradiționale singur metoda de încărcare, în timp ce promovarea verde de protecție a mediului. 8 Moduri De Iluminare. : Puteți selecta 8 moduri de iluminare prin panoul solar și control de la distanță pentru a depana modul vă place.Rezistent la apa : Cea mai importantă preocupare de alimentare de utilizare este de siguranță, produsele noastre au IP65 rezistent la apă evaluare, care poate rezista bine de zi cu zi de ploaie.Garanție : oferim garantie un an, dacă orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva problema în termen de 24 de ore.Pachetul Include. 1 x 164ft 400led Șir de Lumină. 1 x Panou Solar și să Stea. 1 x Adaptor de Alimentare. 2 x șuruburi de Expansiune. 2 x Șuruburi. 1 x Telecomenzi. 1 x Manual de Utilizare.Pls scoateți cardul de plastic de la distanță de la prima utilizare.Solar Timp de Încărcare : Încărcare de 8 ore,luminând toată noaptea.Nu taie firul de lumini.Pachetul Includes1 x 164ft 400led Șir Light1 x Panou Solar și Stand1 x Putere Adapter2 x Expansiune screws2 x Screws1 x Remotes1 x Manual de Utilizare.Pls scoateți cardul de plastic de la distanță de la prima utilizare Solar Timp de Încărcare : Încărcare de 8 ore,luminând toate night Dont taie firul de lumini.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie