• Nuevo
Chunshop Șemineu Panouri Scânteie de Foc Garda de Fier Scânteie de Paza, 3-Panou de pe Ecranul de Incendiu, Șemineu Fender H X W 60 X 90 cm, Negru, Aur Interioară, Șemineu Ecran (de Culoare : B)

Chunshop Șemineu Panouri Scânteie de Foc Garda de Fier Scânteie de Paza, 3-Panou de pe Ecranul de Incendiu, Șemineu Fender H X W

RON 29.80
Tova está disponible

Suma

Acest ecran nu este doar un dialog bucată pentru casa ta, dar, de asemenea, poate proteja casa ta de la potențialul de jăratic de ardere sau să rănească pe cineva.Ecran ajută la protejarea tine si casa ta în timp ce încă în căutarea drăguț.Pentru semineu : negru solid de fier scânteie de paza-grilă pentru a preveni scânteile-înălțime x lățime x adâncime : cerere. 60 x 90 x 28 cm.Siguranta : Ultra-wide scânteie de protecție pentru sobe si seminee-o sită foarte fină poate ține flăcări și scântei de la o anumită distanță-copil bariere de siguranță poate preveni leziunile.Oțel acoperit cu pulbere : rezistente la coroziune, acoperit cu pulbere gard-acoperire previne crăparea-metal nu devin fragile.Practic : independent de trei-parte pliere ecran de foc-nu este nevoie pentru a detalia-poate fi pliat pentru a economisi spațiu.Acest semineu ecran este o modalitate foarte bună de a adăuga un pic de fler la șemineu, în timp ce încă posibilitatea de a se bucura de caldura de foc.Nume : Semineu Screenmaterial : metal Color : negru, goldprompt : 1. Vă rugăm să verificați culoarea și dimensiunea înainte de a cumpăra.2. Fotografii de produs nu includ produse, altele decât produsele.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, ușoară aberatiile cromatice pot să apară, vă rog să mă iertați.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, dimensiunea este de manuale de măsurare, eroarea este de 1-3 cm, vă rugăm să permiteți, vă mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail și vom rezolva această problemă cât mai curând posibil.6. Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul pentru a vă oferi produse și servicii mai bune.7. Va multumim pentru vizita magazinul meu, faceți clic pentru a intra în magazinul meu, acolo va fi o mulțime de produse pentru referință, logistică, în general, ne va livra în termen de 1-3 zile, timp estimat de sosire este de 9-15 zile.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie