• Nuevo
RIVALLYCOOL Accent Scaun, la Mijlocul Secolului Moderne Scaun cu Lemn Masiv, Tapitat Lenjerie de pat Lounge Fotoliu Retro Tesatura Fotoliu pentru Camera de zi, Dormitor (Portocaliu)

RIVALLYCOOL Accent Scaun, la Mijlocul Secolului Moderne Scaun cu Lemn Masiv, Tapitat Lenjerie de pat Lounge Fotoliu Retro Tesatura

RON 259.98
Tova está disponible

Suma

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri. 【Umanizat Design cu Cotiera】 : ergonomic cotiera este conceput pentru a relaxați-vă brațele și mâinile.Largă design spate pot sprijini coloanei vertebrale, bine.Iar scaunul este echipat cu non-alunecare pad pentru a preveni podeaua de zgarieturi. 【Umanizat Design cu Cotiera】 : ergonomic cotiera este conceput pentru a relaxați-vă brațele și mâinile.Largă design spate pot sprijini coloanei vertebrale, bine.Iar scaunul este echipat cu non-alunecare pad pentru a preveni podeaua de zgarieturi. 【Confortabil de Design】 : De înaltă calitate, lenjerie de acoperire are o textura moale si un amical touch, oferindu-vă un plus de confort.Scaunul și spătarul sunt umplute cu densitate mare burete, permițându-vă să se bucure și să se relaxeze după o muncă obositoare. 【Materiale Premium și Structură Robust】 : Aceasta accent scaunul este fabricat din cauciuc natural rama de lemn, puternic și durabil, în condiții de siguranță pentru a utiliza și durată lungă de viață.Datorită materialelor de înaltă calitate și structură robust, se poate rezista la o greutate de 330 de lire sterline, fără agitare. 【Aplicabilă la O Varietate de Medii】 : Cu un contur simplu și elegant, este potrivit pentru o varietate de scene, foarte potrivit pentru dormitoare, sufragerii, balcoane, birouri, etc.Acesta poate fi, de asemenea, un decor bun. 【Usor de Asamblat】 : Aceasta usoare scaun kit vine cu concisă și instrucțiuni clare, intuitiv, cu ilustrații și instrucțiuni.Fiecare șurub și o parte are propriul cod, permițându-vă să înțeleagă cu ușurință progresul de ansamblu.Culoare : Portocaliu.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie