• Nuevo
POLYDUN Moderne Scaun Adirondack, HDPE de Exterior, Rezistent la intemperii, din Plastic Terasa, Scaune pentru Piscina, Punte, Grădină, Curte, Groapă de Foc și Scaune de Gazon (Aruba Blue)

POLYDUN Moderne Scaun Adirondack, HDPE de Exterior, Rezistent la intemperii, din Plastic Terasa, Scaune pentru Piscina, Punte, Grădină,

RON 291.98
Tova está disponible

Suma

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri. . 【Toate-vreme Material】:Construite din polietilenă de înaltă densitate și marin grad hardware din oțel inoxidabil pentru a rezista la diferite climate, inclusiv soare, zăpadă, ploi torențiale, spray de sare, și vânturi puternice de coastă. 【Durabil】:UV protector și culoare merge tot drumul prin HDPE material pentru a asigura o înaltă calitate, aspectul de ani de zile să vină.Spre deosebire de mobilier din lemn, HDPE scaun adirondack nu va dispărea, splinter, crack, warp, rugina, coaja, sau putregai atunci când sunt expuse la mediul natural. 【Montaj rapid】 : instrucțiuni Detaliate de Instalare, pre-asamblate conturat șezut și spătar face adunare foarte ușor și rapid. 【Întreținere ușoară】:Curata foarte usor cu sapun, apa si perie moale, și nu trebuie să fie vopsite sau lacuite. 【Clasic de Design】 : design Ergonomic cu largă cotiera, scaun curbat și de înaltă sezut spatar face să te întinzi confortabil.Stilul clasic scaun adaugă un sentiment confortabil la orice spațiu în aer liber, fidel originalului fotoliu cu spătar.Nu numai cotiere, dar aceste largă de arme sunt, de asemenea, perfect pentru a lua o pauză și de a avea o băutură.Un scaun care vă puteți scufunda într-fara griji, este esigned pentru a susține greutăți de până la 250 de lire sterline.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie