• Nuevo
REM Sistem de Aer Înlocuire Wireless Pat Aer Pompa Compatibil cu anumite Confort sau Numărul de Somn Saltele - 1 de la Distanță, de Control de Ambele Părți.

REM Sistem de Aer Înlocuire Wireless Pat Aer Pompa Compatibil cu anumite Confort sau Numărul de Somn Saltele - 1 de la Distanță,

RON 458.00
Tova está disponible

Suma

✅ OFERIND : Whisper Quiet Tehnologie cu Durabilitate.REM Sisteme de Aer este de încredere nume în aer saltea piese de schimb pentru Numărul de Somn, Selectați Confort alt Brand Saltele cu aer. ✅ TELECOMANDA WIRELESS DISPLAY DIGITAL : Wireless Model va veni cu 1 Ergonomice Izolate, care controlează AMBELE părți din pat fără cabluri necesare.De la distanță va fi personalizat opțiuni de setări, astfel încât să puteți găsi exact nivelul de confort cu liniștită digital cu LED-uri spate aprins numere. ✅ EXISTENTE FURTUN COMPATIBILE : daca existente furtunurile sunt în stare de funcționare REM Sistem de Aer este precupețit pentru a utiliza existente furtunele de la pompa de brand (3/8" ID).Pur și simplu detașați sau se taie furtunele de la pompa vechi și atașați furnizate conectori tau existent pe furtunuri.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie