• Nuevo
HOSSIAN Reed Diffuser Bețe - Alb Fibre Difuzor cu Bete de Fibra de Trestie de Înlocuire Difuzor Refill Bastoane(50pcs,7.5 x 3.5 mm)

HOSSIAN Reed Diffuser Bețe - Alb Fibre Difuzor cu Bete de Fibra de Trestie de Înlocuire Difuzor Refill Bastoane(50pcs,7.5 x 3.5 mm)

RON 21.80
Tova está disponible

Suma

✿【Premium Material】HOSSIAN Difuzor Bastoane Albe Fibre Reed Bastoane 50pcs eco-friendly fibre sintetice material sunt cu o puternică absorbție de apă caracteristică,mare capacitate de stocare a apei. ✿【Siguranță】Absolut nici o căldură este necesar să se bucure aromatice difuzor de stuf.Adăugați elementul de aromoterapie pentru spatiul tau personal, și bucurați-vă de parfum dumneavoastră preferat, fără riscul de incendiu.Te vei întreba dacă ai suflat în lumânare!. ✿【】 Utilizare】pur și Simplu loc difuzor bețe și se toarnă ulei parfumat în difuzor sticla.Rândul său, stuf-a terminat o dată pentru a expune ulei-umezită difuzor de stuf la aer.Petrolul va continua să wick up difuzorul stuf, adulmecând camera dvs. pentru mai multe luni. ✿【 Decor】Reed Difuzoare-au dovedit a fi cel mai eficient mod de a adăuga arome, pentru spațiul nostru de viață; este un seif, flame-liber acasă parfum soluție cu luminoase, vibrante mirosuri.Este o grijuliu idee de cadou pentru nunti, zile de nastere, petrecerile de casă nouă, de Crăciun, de sărbători, de ziua Mamei și Ziua Tatălui. ✿【Promit】Nostru Reed Difuzoare sunt sigure pentru mediu, oameni, și animale de companie.Dacă credeți că aceasta nu este potrivit pentru tine pentru orice motiv, vom fi bucuroși să restituie de fiecare penny!.În condiții de siguranță și non-toxice,nu fumeze,să Fie Folosit în condiții de Siguranță.Material : poliester bumbac.Capetele nu sunt poroase, direct, iar suprafața este netedă.Bucurați-vă neîntrerupt parfum de săptămâni în șir, cu un Difuzor.Bun pentru decor acasă,Mirosul dureaza extrem de mult.Acesta va face casa ta mai frumos cu miresme imbietoare si va face un loc în care toată lumea ar dori să rămână!.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie