• Nuevo
NA Câine Con Guler, Soft de Recuperare de Companie Guler pentru Câini și Pisici, animale de Companie de Recuperare Guler pentru o intervenție Chirurgicală cu Bucle Elastice-de Protecție Con pentru Vindecarea Ranilor,Negru (L)

NA Câine Con Guler, Soft de Recuperare de Companie Guler pentru Câini și Pisici, animale de Companie de Recuperare Guler pentru o

RON 31.98
Tova está disponible

Suma

????Musca rezistent la zgârieturi : cainele con guler va preveni animalele de companie de la musca lingându-și scarpină în zona vătămată sau chirurgical site-ul și de a accelera vindecarea ranilor. ????Moale Confortabil : moale câine con făcut cu spuma garantate captusit cu nailon și extra moale tesatura marginea materialului.Ușoare și respirabil, va lasa cainele purta confortabil. ????Reglabil : guler Nostru are un inel interior care poate fi ajustat la dimensiunea corespunzătoare pentru animalul tau de companie, folosind curea. ????Material impermeabil : câinele Nostru de recuperare con de impermeabil oxford pânză,ușor pentru a șterge cu apă ușoară. ????Utilizarea pe scară largă : ergonomic câine de protecție con este moale si lavabila; nu va marca sau racla mobilier.Acesta poate fi folosit pentru animale de companie pentru scăldat, animale de companie de unghii tăiere, par de animale de companie de construcții și frumusețe, și postoperatorie de protecție, etc. ????Produs Material : oxford Culoare : negru Dimensiune : așa Cum se arată ca dimensiunea diagramă Pachetul include : 1 x Câinele Con Guler de Bună Calitate ????Realizate din tesatura Lycra și EVA că animalele de companie reduce povara. ????Recuperarea guler este un material moale si confortabil guler de câine, care este proiectat pentru a preveni animalele de companie de la zgarieturi sau musca zona vătămată.Nu interferează animalului tau de companie vederii periferice, ei pot mânca, bea și să doarmă normal.Și nu va marca sau racla mobilier.Mare pentru câini și pisici de recuperare de la operatie si este lavabil. ????Cum Se Măsoară? 1.Măsura de bază de animale de companie de gât, în cazul în care lor guler sta confortabil. 2. Se măsoară lungimea de la baza gâtului până la vârful nasului lor.Pet nasul trebuie să fie în interiorul conului de siguranță. 3. Măsura în jurul gâtului pentru a determina care dimensionarea benzii de utilizat pentru închidere. ????Cum Să Utilizați? 1.Deschide conului și să plat. 2.Introduce animalului tau de companie guler de zi cu zi prin inelul interior bucle de recuperare guler-Con este ținută în loc. 3.Velcro curea ar trebui să fie plasat în partea din spate a gâtului și ajustate pentru o potrivire perfecta. ????Notificare 1. Dimensiunile sunt masurate manual, vă rugăm să permită unele erori. 2. Culoarea produsului este negru.Datorită diferitelor ecrane, pot exista diferențe, și produsul în sine este în principal de primit.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie