• Nuevo
PLUS UNICE VIAȚA suport Încălzit pentru prosoape,Prosop Cald Montat pe Perete cu Timer și tv LCD cu Ecran de Control, Plug-in/Cablate(6 Baruri Negru)

PLUS UNICE VIAȚA suport Încălzit pentru prosoape,Prosop Cald Montat pe Perete cu Timer și tv LCD cu Ecran de Control, Plug-in/Cablate(6

RON 255.94
Tova está disponible

Suma

✅【6 Baruri Deam Warmerl】:Acest Suport Încălzit Pentru Prosoape Cu 6 304-Bare De Oțel Inoxidabil .Acesta se află la 20"Inaltime dar se rupe de noi 19" Wide , Acesta Poate Deține 6 Prosoape Și să Fie Cablate Sau Conectat La O Priză Standard, Dispune de Un 4.5 ft Cablu Lung. ✅【Control Al Temperaturii & Built-In Timer】 : Ecran Mai Mare, Mai Simplă Operație, Puteți Seta Orice Moment Între 0-8 Ore Și Orice Temperatură Between104-140°F, Acesta Va Fi Oprit Atunci Când Stai Pe Suficient De Lung Pentru A Încălzi Și Usca Prosoape. ✅【Control Al Temperaturii & Built-In Timer】 : Ecran Mai Mare, Mai Simplă Operație, Puteți Seta Orice Moment Între 0-8 Ore Și Orice Temperatură Between104-140°F, Acesta Va Fi Oprit Atunci Când Stai Pe Suficient De Lung Pentru A Încălzi Și Usca Prosoape. ✅【Încălzire Rapidă】:Cu 170 De Wați De Putere De Încălzire, Acest Prosop De Încălzire Ajunge La Temperatura Constanta Setat(104-140°F ) În Termen De 5-15 Min. ✅【De Garantare De Servicii】 Ne-Am Angajat Să Mențină Fiecare Client, Dacă Aveți Probleme De Instalare, Oferim Instalare Detaliate Tutoriale, Probleme De Calitate A Produsului, Vom Înlocui Noi Produse Pentru Gratuit (Maxim Un An).Noi Oferim Următoarele Funcții Pentru A Rezolva Grijile Tale.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie