• Nuevo
YZJSM Mâner Întăritor, Forța de Prindere Antrenor, Parte Practicanta Rezistență Reglabilă 11-132 Lbs, Parte de Prindere, Antebraț Antrenament de Formare Echipamente pentru Recuperarea Prejudiciului Sportivi (Negru)

YZJSM Mâner Întăritor, Forța de Prindere Antrenor, Parte Practicanta Rezistență Reglabilă 11-132 Lbs, Parte de Prindere, Antebraț

RON 69.94
Tova está disponible

Suma

⟿【Rezistență reglabilă】mâner întăritor este adaptabil la puterea ta cu o rezistență reglabilă pe butonul variind de la 11 la 132 lbs lbs și să ofere o mai mare diversitate de mână de exercițiu. ⟿【Durabil și de Încredere】Această mână de prindere întăritor este fabricat din heavy-duty din plastic si aliaj metalic materiale.Este robust și durabil, care sunt foarte bune pentru construirea puterea de mână și se întinde mușchii. ⟿【Reabilitare și de Relief de Stres】exercițiu de zi cu Zi cu mâner întăritor ajuta la restabilirea leziuni de mână, artrita reumatoida, tendinita, artrita, fracturi încheietura mâinii și tendonul chirurgie. ⟿【Reabilitare și de Relief de Stres】exercițiu de zi cu Zi cu mâner întăritor ajuta la restabilirea leziuni de mână, artrita reumatoida, tendinita, artrita, fracturi încheietura mâinii și tendonul chirurgie. ⟿【Garanție pe viață Servicii】promisiunea Noastră : să asigurați-vă că sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs. de produsele noastre.Dacă aveți orice întrebări, noi vă va oferi garanție pe viață de serviciu.Tu nu sunt doar un client, dar, de asemenea, prietenul nostru.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie