• Nuevo
1000 de Izvoare Moara - Organice Varietate Pachet de Fasole Roșie, Fasole Neagra, Fasole Pinto, Popcorn | Vrac Fasole Uscată și Pop Boabe de Porumb | Resigilabil Sac | Vegan Prietenos | 16oz (Pachet de 4)

1000 de Izvoare Moara - Organice Varietate Pachet de Fasole Roșie, Fasole Neagra, Fasole Pinto, Popcorn | Vrac Fasole Uscată și Pop

RON 29.66
Tova está disponible

Suma

✅ APLICAȚII : Perfect variety pack pentru a combina cu salate, supe, tocane, chili, alte legume, și o mulțime mai mult. ✅ 100% ORGANIC si NON-OMG : Certificat USDA Organic si Non-OMG Proiect Verified.By concentrându-se pe sol sănătos și de regenerare agricultură, oferim alimente nutritive pentru a asigura Persoanele Sanatoase.Viitor Sănătos. ✅ DIETA SANATOASA : Aceste organic fasole și popcorn sunt o sursa excelenta de scăzut de grăsimi, proteine pe baza de plante.Acestea oferă, de asemenea semnificativă de fibre, care ajută la reglarea zaharului din sange si te face sa te simti plin mai mult timp, promovarea pierderea in greutate.Organice fasole și popcorn poate reduce nivelul de colesterol LDL si reduce riscul de boli de inima, diabet si alte tulburari metabolice. ✅ GUST DELICIOS : posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba de a crea o reteta delicioasa folosind organice fasole și popcorn inclus în acest pachet soi. ✅ De REGENERARE AGRICULTURA : Crescut de a treia generație de ferme de familie în Buhl, Idaho, noastre organice și de regenerare abordări pentru agricultură se concentreze pe îmbunătățirea solului nostru și inversarea schimbărilor climatice prin refacerea materiei organice din sol și restabilirea biodiversității solului.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie