• Nuevo
Mobilier din lemn de Picioare de 5 inch - Picioare Canapea Set de 4 Metri Canapea Picioare - Espresso Conice Picioare Înlocuitor pentru Picioare pentru Mobilier sau Proiecte DIY - Picioare Canapea, Scaun, Canapea, Scaun, Masă de Cafea, Pat, Etc.

Mobilier din lemn de Picioare de 5 inch - Picioare Canapea Set de 4 Metri Canapea Picioare - Espresso Conice Picioare Înlocuitor

RON 69.98
Tova está disponible

Suma

Pentru A SCHIMBA aspectul DE MOBILIER ÎN MINUTE : Upgrade-ul de mobilier si casa ta de stil pentru un aspect modern în câteva minute!Oferind mobilier de o restilizare nu a fost niciodată ușor sau mai accesibile!. ????MULIPURPOSE : lemn, Înlocuire picioare de mobilier poate fi folosit pentru a înlocui picioarele pe site-existente secționale, canapele, paturi, banci, mese, dulapuri și mult mai mult!Upgrade orice mobila prin casa!. ????UȘOR și RAPID de INSTALARE : Înlocuirea vechi picioare de mobilier este foarte ușor.Pur și simplu deșurubați cele vechi și înșurubați din nou picioarele, folosind hardware-ul inclus.Pur și simplu utilizați o șurubelniță în cazul în care aveți nevoie pentru a monta incluse picior atașamente.Este atât de UȘOR!. ????️ CALITATE : Acestea sunt premium din lemn masiv de înlocuire picioare cu un frumos întuneric espresso termin și o greutate mare capacitate. ????VERIFICAȚI DIMENSIUNE : 5" inaltime - 3.75" x 3.75" lățime de top - 2.75" x 2.75" jos lățime picioare conice, pre-instalat 5/16" cuier șurubul universal dimensiune standard (metric : m8).

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie