• Nuevo
Giorgio GIO1B Albastru 7.75 inch Atingere Blândă Detangler Perie de Par pentru Barbati Femei si Copii. Peri moi pentru Scalp Sensibil. Umed și Uscat pentru toate Tipurile de Par. Scalp Masaj Perie Stimula Cresterea Parului

Giorgio GIO1B Albastru 7.75 inch Atingere Blândă Detangler Perie de Par pentru Barbati Femei si Copii. Peri moi pentru Scalp Sensibil.

RON 40.00
Tova está disponible

Suma

Giorgio GIO1 B Albastru 7.75 inch.Mare dreptunghiular dulap dimensiune cu moale și flexibil minge deviată cu peri de nailon.Dimensional design dual-lungime vârful rotunjit peri din nylon pentru o usoara soft touch; descurca eliberarea ulei natural în timp ce stimularea scalpului pentru un par sanatos stralucitor.Alunecă prin păr, fără nici o durere sau disconfort, reduce ruperea, pierderea parului si despicarea varfurilor.Perii sunt blând pe păr, precum și moale pe scalp.O confortabil perie umedă detangling cu efect anti static taxa de păr.Detangling perie de par Ideal pentru bărbați, femei și copii, cu părul scurt și scalpurile sensibile.Mare pentru finisare, netezirea si indreptarea pentru toate lungimile de par.Perfect tangle free perie pentru a reduce noduri, încreți și masaj scalp.Nu trage.Ergonomic design pătrat cu un mâner confortabil pentru o mai bună aderență.Durabile realizate din acetat de celuloză, un material care asigură durată lungă de viață.Pentru toate lungimile de par, inclusiv drept, ondulat, fin, ondulat, mediu și gros de păr.Necondiționată 100 la sută garanție la toate produsele de frumusete, Giorgio perii de păr sunt realizate cu o calitate mare pentru dvs. de zi cu zi styling păr are nevoie, dar dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, să ne cunoaștem și primiți un no-hassle de rambursare.Culoare : C-Albastru | Dimensiuni : Mari.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie