• Nuevo
Parisloft Familie Unde Începe Viața și Dragostea nu se Termină Niciodată Fundal Alb Lemn Încadrată Lemn Decor Perete Semn Placa 23.6 x 1,2 x 6 inci (Familie în Care Viața Începe)

Parisloft Familie Unde Începe Viața și Dragostea nu se Termină Niciodată Fundal Alb Lemn Încadrată Lemn Decor Perete Semn Placa 23.6

RON 51.18
Tova está disponible

Suma

✔ Decorative din lemn semn cu ilustrate sentimentul de "familie unde începe viața și dragostea nu se termină niciodată" în interiorul-o rama din lemn natural, fundal alb, spunând în negru script font. ✔ Această piesă elegantă de bord este conceput pentru a aduce un fericit, dulce touch pentru orice casa.Acesta va arata grozav agățat în camera de zi sau dormitor.Cu siguranta o frumoasă petrecere, nunta, ziua de nastere, ziua mamei sau de prietenie cadou. ✔ Backer de demipensiune include dinți de fierăstrău cuier pe spate, ușor montare pe perete. ✔ Realizate din cadru din lemn masiv și din lemn MDF.Monta singur sau grupate împreună cu alte semne decorative, se va uita doar la fel de mare asociat cu nici o țară decor temă!. ✔ Această vintage shabby chic decor de perete din lemn semn de aproximativ măsuri 23.6 x 1,2 x 6 cm.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie