• Nuevo
Deekrain în aer liber, Perdele pentru Terasa rezistent la apa, de Sus și de Jos Rugină-Dovada Manșon, Opace Izolat Termic Exterior Draperii pentru Pridvor/Pergola/Chioscuri, Publice Separator, 1 Panou (Gri, W52 X L84)

Deekrain în aer liber, Perdele pentru Terasa rezistent la apa, de Sus și de Jos Rugină-Dovada Manșon, Opace Izolat Termic Exterior

RON 33.90
Tova está disponible

Suma

????De sus și de jos garnituri : Garnitura de la atât de SUS și de JOS, face perdele sunt suficient de rezistent pentru a ține frumusețea lor, deși de ploaie, vânt sau soare.O idee foarte bună de a le menține fixă.Alte zile garnitura de la partea de jos a menține perdele de suflare și aripi. ????Cea MAI bună PERFORMANȚĂ : Fabricat din 100% POLYSTER.Impermeabil în aer liber perdele adopte triple țese tehnologie, pot bloca lumina soarelui și de razele UV pentru a echilibra căldură de vară și de iarnă rece.Ele sunt, de asemenea, complet opac, asigurarea momentele private. ????DECORATIUNI MINUNATE : culoarea de perdele este clasic si moda.Strâns țesut tehnica face cortina tesatura moale si matasoasa, în căutarea elegant și de înaltă calitate.Aceste culori nu va mai fi de actualitate, care va fi un nivel înalt de decorare a casei tale. ????CUM PENTRU a MĂSURA : se Recomanda comandarea 1,5 până la de 2,2 ori tija de lățime pentru buna uite și plenitudine. ????UȘOR de întreținut : Mașină de spălat și se spală cu apă la temperatura de mai jos 85 F.Detergent nu de albire.Tambur scăzut uscat și rece de călcat după cum este necesar.Culoare : partea de Sus și de Jos Etanșare-gri | Dimensiune : W52" X L84".

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie