• Nuevo
Eu sunt Pe Camera Video de Lumină pentru DSLR, 4.5 Inch 96 Panou cu LED-uri CRI 96 Megnetic Bi-Culoare 3000K-6500K Luminozitate Reglabile, Display OLED, Aluminiu (Negru)

Eu sunt Pe Camera Video de Lumină pentru DSLR, 4.5 Inch 96 Panou cu LED-uri CRI 96 Megnetic Bi-Culoare 3000K-6500K Luminozitate Reglabile,

RON 171.00
Tova está disponible

Suma

A SALVA un PLUS de 10% pentru 2 sau MAI multe LUMINI! 【Dimensiune de buzunar】 eu sunt pe camera panou luminos cu 96 LED-uri cantareste doar 5.18 oz, 1cm ultra subțire, permite alunecarea în buzunar convenabil, precum și muntele sau curea pentru dispozitive de două 1/4 șurub găuri și 4 sloturi, care pot orienta vertical sau orizontal. 【3000-6500k diminuată progresiv】Rece și Caldă Bi-temperatura de culoare și luminozitatea sunt reglabile pe un comutator și afișate pe ecran HD.Toate nevoile ca portret, natura, You Tube și fotografierea în interior pot fi satisfăcute. 【Convenabil și Durabil】 prima magnetic umple de lumină este atașabil pe metal pentru a relaxați-vă mâinile și ușura sarcina.CNC din Aluminiu caz face anti-toamna si praf-dovada, disiparea căldurii mai repede decât cele din plastic, silicon alb difuzor este prevăzută pentru rezolvarea video de lumină și wearkening umbra de obiect. 【Nu vă faceți Griji despre Puterea】 Datorită inclus baterie cu litiu, nu trebuie să ia DSLR LED cu baterii grele, în loc de alimentarea prin cablu USB.Durata de viata 50000 H și 500 de ori Ciclu de Viață.Putere reziduală afișate.Moman oferă 24 de ore de servicii pentru clienți prietenos pentru orice problemă.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie