• Nuevo
Wndy Visul Sarcinii Pernă în Formă de U, Corp Plin Pernă cu husă Detașabilă 58inch Sarcinii Perne pentru Dormit Maternitate Perna pentru Femeile Gravide Picioare, Cap, Gat si Burta Suport(Gri)

Wndy Visul Sarcinii Pernă în Formă de U, Corp Plin Pernă cu husă Detașabilă 58inch Sarcinii Perne pentru Dormit Maternitate Perna

RON 89.98
Tova está disponible

Suma

【De Material】- catifea Moale pernă material.De înaltă calitate hipoalergenic si respirabil premium fibra de umplere ține perna plină și își păstrează fermitatea.Fata de perna este cu fermoar pentru îndepărtarea ușoară și curățare. 【Umanizat Design】- Aceasta perna de maternitate este ergonomic, conceput ca formă de U să îmbrățișeze tot trupul tău să reducă clatina si cotitură.Acesta înlocuiește separat perne pat și continuă să dormi pe partea ta. 【Ameliorarea durerii pentru un Somn Mai bun】- pernă de Sarcină oferă mamele așteaptă cu sprijinul efectiv pe cap, gât, umăr, spate, abdomen, genunchi si picioare, recuzita dvs. în creștere cucui și reduce tulpina pe muschii, reduce durerea de spate și reduce disconfortul pentru un somn de sunet. 【Gamă largă de Utilizări】- Nu numai pentru dormit, puteți crea, de asemenea, confortabile poziții pentru sprijin suplimentar pe pat, canapea sau canapea pentru lectură, vizionarea TV sau alte relaxare.Acesta funcționează de mare ca asistenta medicala perna pentru femeile postpartum și ajută ca un post-chirurgie pernă de susținere în cazul în care este necesar. 【Confortabil pentru toată Lumea】- Concepute pentru femeile gravide, dar iubit de orice bărbat sau femeie.Partea traverse, spate sau stomac traverse toate vor beneficia de această pernă confortabilă și bucurați-vă de confortul de lux din ea.Ergonomic conceput ca formă de U să îmbrățișeze tot trupul tău să reducă clatina si cotitură.Acesta înlocuiește separat perne pat și continuă să dormi pe partea ta.Material : 100% Catifea.Produs dimensiune : 55 x 30 x 7 cm / 58 x 30 x 7 cm.Culoare : Gri / Albastru+Gri / Gri / Negru.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie