• Nuevo
30 de bucăți solide de curatare pentru masina de spalat efervescente de curățare de curățare profundă cu triplu decontaminare pentru bucatarie din baie (1buc = 4L de Apa) (Culoare : Albastru)

30 de bucăți solide de curatare pentru masina de spalat efervescente de curățare de curățare profundă cu triplu decontaminare pentru

RON 126.00
Tova está disponible

Suma

✔Performanță Eficientă : Aceasta solida masina de spalat aspirator are triplu de decontaminare și oxigen activ decontaminare caracteristici care au o performanță de eliminare de praf, poate curăța dăunătoare și stagnantă murdărie, chiar dacă acesta este invizibil. ✔Comprimatele se dizolvă în apă pentru a ajuta la eliminarea sarcini în casă. ✔Sans substanțe chimice sau înălbitor.Sigur pentru copii si animale. ✔Stimulare : Acest produs este ambalate individual, mic și ușor pentru a stoca. ✔Diverse Aplicații : Potrivit pentru spalatorie auto, curatare de windows, în multe situații, cum ar fi toalete.Numărul : 30 pieces Size : 1.6 cm / 0.787 Culoare : albastru curat ( 1buc = 4 L de Apa) Cum să utilizați : Pune-l în apă pentru a se dizolva și a se vaporiza la loc pentru a fi curățate.Acesta poate fi utilizat într-o varietate de situații care necesită curățare, cum ar fi bucatarii, bai si masini de lava.Dacă aveți orice întrebări în timpul achiziționarea sau procesul de utilizare, nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie