• Nuevo
Touchscreen Ceață Curat, Ecran Curat, Sterilizare, Dezinfectare, Curățare, de curățare Ecran de Pulverizare, în condiții de Siguranță pentru Toate Telefoanele, Laptop și Tabletă Ecrane,Două într-Un singur Spray și o Cârpă din Microfibră (Gri)

Touchscreen Ceață Curat, Ecran Curat, Sterilizare, Dezinfectare, Curățare, de curățare Ecran de Pulverizare, în condiții de Siguranță

RON 35.00
Tova está disponible

Suma

Repere produs : cu pulverizare și frecare, este ușor de transportat cu dimensiunea de un ruj, este moale pentru super pânză de fibre și nu doare ecran, decontaminarea capacitatea este puternic,Acesta poate fi utilizat în mod repetat, acesta poate fi folosit după curățare și uscare.Functii : curatare, dezinfectare, antistatic, degresare ,Elimina uleiul si amprente, domeniul de Aplicare folosind : în Prezent, folosind pentru telefon mobil/ tablet PC/notebook PC/indicator/ecran de televizor.Caracter : Slab parfum,Fara alcool,Non-toxice inofensiv, nu picătură de culoare de par, un spray o ștergeți, comod si practic.Material : CA+Adevărat super-fibra+soluție de curățare(Deionizată apă purificată,Surfactant, etc.) Size : 3.45inx1.1inx1.1in [Folosind metode]1. Spray de curățat capul de la ecran la o distanță de 1-2 de la 3.9 la 2. Elimina petele de ușor ștergere super pânză de fibra de sticla. 3. După ștergere, nu este la fel de curat ca nou.Dacă produsul are probleme de calitate, vă vom oferi o rambursare completă / rambursare de 100% de garantare.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sistem.Culoare : Gri.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie