• Nuevo
Camion de inghetata Petrecere Invitații, Aici e Lingura Invitatie la Petrecere de Ziua, Copii Petrecere de Sărbătoare, 20 De Carduri Cu 20 Plicuri – (xuegaoche01)

Camion de inghetata Petrecere Invitații, Aici e Lingura Invitatie la Petrecere de Ziua, Copii Petrecere de Sărbătoare, 20 De Carduri

RON 29.98
Tova está disponible

Suma

1) Material : de înaltă calitate grea, carton, gros și ușor de a scrie; vibrante și durabile, eco-materialul prietenos. 2) Design : Exclusiv acuarelă stil de design de înaltă rezoluție imprimare față-verso, design dragut, perfect pentru copii. 3) Cantitate : Fiecare pachet include 20 de carduri si 20 de plicuri potrivite, să începem petrecere de neuitat cu aceste adorabil invitații. 4) Dimensiuni : Fiecare carte măsuri 4"W x 6"L, dimensiunea perfectă pentru copii și cu suficient spațiu pentru a scrie informatia afară. 1) Material : de înaltă calitate grea, carton, gros și ușor de a scrie; vibrante și durabile, eco-materialul prietenos. 2) Design : Exclusiv acuarelă stil de design de înaltă rezoluție imprimare față-verso, design dragut, perfect pentru copii. 3) Cantitate : Fiecare pachet include 20 de carduri si 20 de plicuri potrivite, să începem petrecere de neuitat cu aceste adorabil invitații. 4) Dimensiuni : Fiecare carte măsuri 4"W x 6"L, dimensiunea perfectă pentru copii și cu suficient spațiu pentru a scrie informatia afară.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie