• Nuevo
KIWI Adidas Protector 4.25 oz - de scos pete si Spray Impermeabil pentru Pantofi. pentru Toate Materialele și Culorile. Pasul 2 din 3-Pas Adidas Pasă de Sistem (1 Aerosol Spray)

KIWI Adidas Protector 4.25 oz - de scos pete si Spray Impermeabil pentru Pantofi. pentru Toate Materialele și Culorile. Pasul 2 din

RON 19.98
Tova está disponible

Suma

KIWI Adidas Protector este un puternic rezistent la apa spray pentru pantofi care apără de ploaie, pete, sare și murdărie.Spray rezistent la apa si rezistente la pătare a crea un scut invizibil pentru pantofi în timp ce permițându-le să respire.Potrivit pentru Plin de Cereale din Piele Lăcuită, Sintetic Imitatie de Piele, Panza, piele de Căprioară, Nubuc, Mesh, Nylon si Material.Pasul 2 din 3-Pas KIWI Adidas sistemul de Îngrijire.KIWI Adidas Protector este Pasul 2 din 3-Pas KIWI Adidas sistemul de Îngrijire.Proteja mândria ta și lucrurile pe care le pasă.KIWI Adidas Protector este un puternic rezistent la apa spray pentru pantofi, care creează un scut invizibil în timp ce permițându-le să respire.Acest spray protejează împotriva cel mai rău aer liber poate aduce, inclusiv ploaie, sare și murdărie și este potrivit pentru piele, sintetic imitatie de piele, piele de brevete, plin de cereale din piele, panza, piele de căprioară, nubuc, mesh, nylon si material.Pantofii proteja.Întoarce favoarea.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie