• Nuevo
Invizibil Dimensiune Inel de Reglare pentru Vrac Inele Inel de Reglare se Potrivesc Inele Late cu Bijuterii Cârpă de Lustruit (Pentru Inele Late)

Invizibil Dimensiune Inel de Reglare pentru Vrac Inele Inel de Reglare se Potrivesc Inele Late cu Bijuterii Cârpă de Lustruit (Pentru

RON 13.78
Tova está disponible

Suma

⭐ Se POTRIVEȘTE INELE LATE DOAR - se Potrivește Inel cu Lățimea de 6 mm la 10 mm, Potrivit pentru Bărbați Inele sau Inele de Bandă Largă.Funcționează cu Degetele la fel de bine. ⭐ REDUCE DIMENSIUNEA INEL - 4 Dimensiuni(8 BUC) într-Un singur Pachet, Fiecare Dimensiune a Două PC-uri, Reduce Dimensiunea Inel De 0,5-1 Dimensiuni, Perfect pentru vrac inele, pentru a Preveni inel de alunecare de pe deget, de Economisire valoroase inele. ⭐ PRACTIC INVIZIBIL DIMENSIUNE INEL de REGLARE PENTRU VRAC INELE - de Înaltă calitate TPU Transparent Material și Design Unic, Practic Invizibile atunci când pe inele. ⭐ MOALE TPU - Non-toxic, în condiții de Siguranță pentru a utiliza pe piele, Moale și Confortabil de purtat, Nici o Durere și Nici o Iritare a ta degetele, inodor și ecologic. ⭐ UȘOR DE UTILIZAT - Sta Bine pe inele și Simt Nimic pe inel și degetul atunci când este utilizat.Depinde de dumneavoastră are nevoie să Taie și se potrivesc inelele.Culoare : Pentru Inele Largi.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie