• Nuevo
În aer liber, Grădină Statuie Deține Magic Orb, Rășină Gnome Figurina Solar cu Led-uri, in Afara de Decor pentru Terasa, Curte Gazon Pridvor Decoratiuni, Ornament Cadouri (Albastru Statuie)

În aer liber, Grădină Statuie Deține Magic Orb, Rășină Gnome Figurina Solar cu Led-uri, in Afara de Decor pentru Terasa, Curte Gazon

RON 68.40
Tova está disponible

Suma

【Gradina Statuia】 Dimensiune : Făcut de siguranță rășină, durabil pentru mult timp de utilizare, siguranta pentru familie.Dimensiune : 9.4"x 5.9", Greutate : 0.9 kg. 【Gnome Pentru Gradina Ta】 : Dacă sunteți în grădinărit, acest lucru gnome va aduce un plus de minunat la ea!Loc acest fermecător solara pitic de gradina pentru gradina, copaci, flori, strat de flori, gard, alee sau oriunde vrei tu,Acum să se bucure de culori vibrante de zi și lumină caldă pe timp de noapte. 【GARANȚIE】Fiecare Pitic de Gradina statui este înfășurat într-moale penoplast să asigurați-vă că Gnome figurină în condiții de siguranță în timpul transportului.Ne pasa de satisfactia dumneavoastra. 【Rezistent la apa de Design Gnome】 : Făcute de rășină durabil, Gnome Figurine în aer liber poate rezista zile insorite, nopțile ploioase, și acoperit de zăpadă zile pe tot parcursul anului. 【Cadou Perfect】 : Un plus minunat pentru gazon și decor acasă, este sigur de a înveseli curte, gazon, iaz, piscina sau gradina.Această statuie gradina este, de asemenea, distractiv pentru cadou pentru familia și prietenii ca un cadou, zi de naștere, nuntă, ziua Recunoștinței și de Crăciun gift.Net Greutate : 400g.Dimensiuni : 24x 15.3 x 11 cm.Lumina : Lumina Calda.Panou Solar : 2 V/50 MA.Acumulatori : 1 buc AA Size300m Ah 1.2 V NI-MH.Calitate rezistent la apă : IP44. · Maerial : rășină. · Timp de încărcare : 5-8 ore. · Timpul de lucru : 8-10 Hours.Acest Pitic de Gradina este de 4,3"D x 6"x 9.5"H. a Făcut de înaltă calitate durabil rășină.Solar-alimentat 6 LED-uri să strălucească pe timp de noapte.Design viu ca un ochi-prinderea de decor.Panoul solar va încasa în termen de 5-8 ore în timpul zilei și se aprind automat pe timp de noapte timp de 8-10 ore.Pasul 1. Rotiți butonul pornit/oprit la "AUTO".Pasul 2. Rupeți folia protectoare de la panoul solar, dacă are.Pasul 3. Hang gnome pe oriunde ai want.Net Greutate : 400g Dimensiuni : 24x 15.3 x 11 cm Light : Cald Light Solar panou : 2 V/50 MARechargeable baterii : 1 buc AA Size300m Ah 1.2 V NI-MH calitate rezistent la apă : IP44· Maerial : rășină· timp de Încărcare : 5-8 ore· Timp de Lucru : 8-10 Hours.Pasul 1. Rotiți butonul pornit/oprit la "AUTO" Pasul 2. Rupeți folia protectoare de la panoul solar, dacă are Pasul 3. Hang gnome pe oriunde vrei.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie