• Nuevo
se potrivesc Toyota Trailer Hitch Tub Acoperi Plug Capac din Cauciuc Receptor Tub Hitch Plug,Remorcă Capac Cârlig de Remorcare Capacul (se potrivesc Tub Hitch Plug Toyota)

se potrivesc Toyota Trailer Hitch Tub Acoperi Plug Capac din Cauciuc Receptor Tub Hitch Plug,Remorcă Capac Cârlig de Remorcare Capacul

RON 29.98
Tova está disponible

Suma

★Dimensiune : 2in*2in, în scopul de a asigura o potrivire perfectă, vă rugăm să confirmați dimensiunea Receptorului înainte de cumpărare.Sculptate cu o masina mare logo-ul de model pentru a face remorca tub mai frumos. ★Păstrați trailer hitch e receptor tub curat și protejat atunci când nu remorcare. ★PROTECȚIE DE ÎNCREDERE.Cârlig de remorcare huse sunt modul ideal de a proteja hitch receptor atunci când nu remorcare.Acesta protejează receptorul împotriva murdărie, apă, resturi și rugina, adăugând în același timp un aspect finit la vehiculul dumneavoastră. ★DE LUNGĂ DURATĂ.Acest trailer hitch capacul este realizat din cauciuc negru de calitate, ceea ce înseamnă că nu va rugini sau coroda, în ciuda expunerii frecvente la ploaie, zăpadă, noroi și alte elemente. ★UȘOR PENTRU A INSTALA.Acest hitch capacul este conceput pentru confort optim, permițându-vă să-l instalați într-un moment, ori de câte ori este necesar.Doar se potrivesc-l în cârligul receptor și împingeți-l în loc.Este atât de simplu!. ★UȘOR PENTRU A INSTALA.Acest hitch capacul este conceput pentru confort optim, permițându-vă să-l instalați într-un moment, ori de câte ori este necesar.Doar se potrivesc-l în cârligul receptor și împingeți-l în loc.Este atât de simplu!.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie