• Nuevo
Deluxe Electric Tigaie se Lipeasca, Portabil 35 foarte Mari Tavă Clatita Cu Tava de scurgere, 2000W Impermeabil Electric Tavă 5-Nivel Reglabil de Temperatura pentru Clatite, Burgeri, Quesadillas (Negru)

Deluxe Electric Tigaie se Lipeasca, Portabil 35 foarte Mari Tavă Clatita Cu Tava de scurgere, 2000W Impermeabil Electric Tavă 5-Nivel

RON 149.40
Tova está disponible

Suma

【TERMOSTAT REGLABIL】2000 W rapid de căldură-up lipeasca electric tavă cu un 5-pas temperatura buton reglabil vă permite să reglați temperatura de gătit între 210°F și 460°F, care este potrivit pentru ou prăjit, friptură, clătite, și grătar. 【MATERIALE de CALITATE】premium non-lipirea de tigaie poate oferi o aventură de gătit doar folosind acest electrice tavă.Oala corpul este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu cu un tratament special de suprafata ar putea acumulare de căldură și de izolare termică. 【Se ALĂTURE ÎN bucătărie ÎMPREUNĂ】Spațioase 35" cu 9" dimensiunea este mare pentru petreceri sau mese de familie.Electric tigaie tavă vă permite să plasați fripturi, gratare, legume și alte alimente împreună, care în mod eficient îmbunătățește eficiența de grill. 【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】sunt 2 manere pe fiecare parte cu capac izolat pentru convenabil în mișcare fără încălzire sau a arde mâinile tale.Acesta este dotat cu 6 dispozitiv de răzuire și 2 non-stick ou prajit modele, asigurându-vă că toată lumea se pot bucura de plăcerea de a găti. 【BUCURAȚI-vă de DELICIOASE ALIMENTE GRATAR ORIUNDE】NOI valori locale și de transport maritim Fed Ex, USPS; proiectat cablu de alimentare detașabil adaugă mai mult confort pentru tine de a transporta acest lipeasca tavă cu ușurință oriunde în favoarea ta.Slide-out Tava de scurgere pot fi îndepărtate și curățate cu ușurință.Un ideal electric tavă pentru familie sau petreceri!✔ Alimente abundente pot fi adăugate pe ea cu eficiență ridicată spațioase, cu dimensiunea de 35" de 9".Premium se lipeasca de suprafata oferă un stick-free experiență de gătit pentru carne, legume, pește, preparate prajite. ✔ Este Ideal Atât Pentru Carne Și Legume Ca Să Se Facă Mâncare Pe Afară, În Timp Ce Păstrați-L Umed Și Fierte În Interior.Necesită doar puțină vaselină pe atunci pe-stick de suprafață, producând astfel mai sanatoase alimente.Caietul de sarcini : ● Tensiune Și Power L : 120 V~60 Hz, 1500 W● Grosimea Grill : 0.09"● Suprafata de Coacere : 35" X 9"● Spatule de Lemn Dimensiune : 5.5" x 1.5"NOI valori locale și de transport maritim Fed Ex, USPS; doar durează 2-7 zile lucrătoare; Orice întrebări vă rugăm să ne contactați în primul rând!.

Mai multe informații

● Tensiune Și PowerL:
120V~60Hz, 1500W
● Grosimea De Gratar:
0.09
● Suprafata De Coacere:
35 X 9
● Spatule De Lemn Dimensiuni:
5.5 x 1.5
NE locală de valori și de transport maritim FedEx, USPS; doar durează 2-7 zile lucrătoare; Orice întrebări vă rugăm să ne contactați în primul rând! :

Cele mai bune oferte din categorie