• Nuevo
Kenneth Cole Reacție În Afara Limitelor De Bagaje Colectare Ușor Durabil Hardside 4 Roti Spinner Geantă De Voiaj Saci, Albastru Cobalt, 2-Piece Set (20 & 28)

Kenneth Cole Reacție În Afara Limitelor De Bagaje Colectare Ușor Durabil Hardside 4 Roti Spinner Geantă De Voiaj Saci, Albastru Cobalt,

RON 379.98
Tova está disponible

Suma

Robust de blocare retractabil push-buton telescopic cărucior mâner conductoare de simplu, utilizarea cu o singură mână.Perfect, ușor și de încredere hardside valiza pentru călători și profesioniști care valoarea atât stilul, cât și funcția. 28" Verificat-Dimensiuni.Proiectat pentru a fi considerat un adevărat carry-on.General : 26" H x 18.Susținută de un producător de 10 ani garanție limitată împotriva măiestrie și defecte.Patru turnate partea de metri pe fiecare bucată permite bagaje de a sta în poziție verticală pe partea sa.Compartiment principal interioare caracteristică față-verso de ambalare, o organizație cu fermoar buzunar, și de îmbrăcăminte curele de reținere să-ți ții hainele în loc.75" H x 14" W x 8.Încărcat cu caracteristici uimitoare, inclusiv un spatios deplin căptușite interior, turnate colț de paza întăriri pentru maximum de rezistenta la impact, și o mare în formă de U-buzunar cu fermoar, care permite pentru față-verso de ambalare. 20" Carry-On Dimensiuni.Durabil, usor hardside ABS exterioarele turnate cu colț de paza întăriri și rezistentă la rupere, pe deplin căptușite interior.Constructii usoare vă ajută să adere la aeriană restricții de greutate și de a evita inutile taxele de aeroport.Multi-direcțional, cu 4 roti rotative pentru netede, de 360 de grade de mișcare.Se prăbușește în jos într-o singură mișcare lină compact pentru depozitare atunci când nu este în uz. pe bază de avion bagaj de cerințele de dimensiune și se potrivește în cele mai multe companii aeriene de deasupra capului compartimente. Interior : 20" H x 13. Interior : 24" H x 16. 24" Verificat-Dimensiuni.Permite buna circulație în orice direcție, și peste orice suprafata aspra, pentru o mobilitate completă gratuit-greutate rulare, alinarea orice presiune din brațe, în timp ce în mișcare.Perfect usoare de încredere 2-bucata setul de bagaje cu bagaj și check-dimensiune valiza pentru turiștii care valoarea atât stilul, cât și funcția în bagajele lor. Interior : 28" H x 19. 20" depozitare îndeplinește cele mai sua bazează și internaționale de avion bagaj de cerințele de dimensiune și se potrivește în cele mai de deasupra capului. 20" Dimensiuni de gabarit - 21.Partea de sus și partea ușoară mânerele și retractabil telescopic cărucior mâner pentru o simplă manevră.De protecție caz greu coajă și de lungă durată fermoare oferi pace a mintii pentru călător, permițându-vă să știi lucrurile vor ajunge la destinație în căutarea la fel de mare ca atunci când a plecat.Caracteristici îmbrăcăminte curele de reținere să țineți-vă hainele și conținutul în loc și o mare cu fermoar buzunar accesoriu.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie