• Nuevo
25 de Metri 1-3/4 Inch Wide Model Floral Dantelă Asieta Rola Colorate Tesatura Dantelă Panglică de Cusut pentru a Face,Ambalaj Cadou și Mireasa Decoratiuni Nunta (Navy)

25 de Metri 1-3/4 Inch Wide Model Floral Dantelă Asieta Rola Colorate Tesatura Dantelă Panglică de Cusut pentru a Face,Ambalaj Cadou

RON 166.40
Tova está disponible

Suma

Poliester,Dantelă.Elegant, plin de culoare tapiterie dantelă panglică, model rafinat, material poliester, de brand nou și de înaltă calitate.Lungimea este de 25 de metri, mai multe elemente pot fi aplicate, și lățimea aproximativă 3.8~4.0 cm(1-1/2").APLICAREA pe scară LARGĂPotrivit pentru cusut, carte face, pentru cadouri,funde face, design de bijuterii, aranjamente florale, accesorii de îmbrăcăminte,etc. RAFINAT PANGLICĂ DECORATIVĂPotrivit pentru diverse scenă, decor, nunta, ziua de nastere, valentine ' s day, petrecere, ziua mamei, decorare camera, etc. De înaltă calitate material poliester, rezistent la uzura, rid rezistent, bun de aer permeabilitate, greutate de lumină.Culoare : Bleumarin.

Mai multe informații

Material:
poliester
Dimensiune:
Lățime
Caracteristici:
--APLICAREA pe scară LARGĂ--Potrivit pentru cusut, carte face, pentru cadouri,funde face, design de bijuterii, aranjamente florale, accesorii de îmbrăcăminte,etc. :
--RAFINAT PANGLICĂ DECORATIVĂ--Potrivit pentru diverse scenă, decor, nunta, ziua de nastere, valentine ' s day, petrecere, ziua mamei, decorare camera, etc. :
- De înaltă calitate material poliester, rezistent la uzura, rid rezistent, bun de aer permeabilitate, greutate de lumină. :
- Puteți, de asemenea, să le utilizeze pentru a face obiecte decorative dantelă, cum ar fi bratari sau coliere. :
Notificare:
1.Departe de foc, lumanari sau alte obiecte inflamabile. :
2.Această dantelă panglica nu are elastic. :
3.Culoarea poate fi un pic diferit de imaginea de mai jos pentru a afișa , de lumină sau din alte motive. :
Pachetul inclus:
25 metri panglici de dantelă

Cele mai bune oferte din categorie