• Nuevo
Controller pentru Nintendo Comutator/Întrerupător Lite , Wireless Drăguț Pro Controler pentru a Comuta cu Motion Control, Compatibil cu PC,Reglabile Vibrații( Roz)

Controller pentru Nintendo Comutator/Întrerupător Lite , Wireless Drăguț Pro Controler pentru a Comuta cu Motion Control, Compatibil

RON 53.98
Tova está disponible

Suma

【 Mai realist 】20 de funcție-cheie intrări lasa Controler Wireless de operare mai repede, să vă bucurați de joc amuzant. 【Cel mai frumos cadou a alege】Acest Comutator Wireless Controller este cea mai buna alegere pentru ziua ta de prieteni sau cadou de Crăciun.Suport PC conexiune cu fir și modul de conectare Bluetooth, suport multiplayer jocuri, până la 4 controlere pot fi conectate.Pot juca acest joc cu prietenii tăi în același timp. 【Reglabile Vibrații și de Control al Mișcării】Cu senzor six-axis somato funcție, utilizate pentru a comuta Pro gamepad.Ce e mai mult, este capabil de a extrem de precise de control privind poziția, viteza și funcționare, rapid start/stop-motion.Și reglabile vibrații îmbunătăți experiența de joc. 【Comutator Wireless Controller】Acest comutator wireless controller este compatibil cu Nintendo Comuta & Comutator Lite., și pot juca diverse Nintendo Switch games. 【Nou design】Built-in dual motor de vibrații, suport motor vibrații intensitate de ajustare, de a spori experiența de joc, comutator controler pentru a face sa te simti scenă de luptă în joc mai realist.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie