• Nuevo
2 Bucăți Aerisit Tifon Colivie Semințe De Veghe Semințe De Paza Praf-Dovada Universal Colivie Accesorii Papagal Nailon Ochiurilor De Plasă De Acoperire Elastic Shell Fusta Capcane Cușcă Coș Moale (Albastru + Verde, S)

2 Bucăți Aerisit Tifon Colivie Semințe De Veghe Semințe De Paza Praf-Dovada Universal Colivie Accesorii Papagal Nailon Ochiurilor

RON 21.98
Tova está disponible

Suma

【2-pack】alb și Negru!Acesta oferă păsări mai multe opțiuni, doar ca purta haine diferite.În plus, atunci când aveți nevoie pentru a curăța și de a schimba-l, 2 pack va face sa te simti mai convenient.By la fel, produsele noastre de sprijin mașină de spălat curățarea!. 【】 DIMENSIUNE Circumferinta : Aproximativ 40-64 cm; Inaltime : Aproximativ 14 cm.În scopul de a oferi o mai bună experiență de cumpărături, vă rugăm să verificați dimensiunea de colivie înainte de a plasa o comanda. 【Moale Înălțime : Aproximativ 14 cm. - Moale și Aerisit Nailon Ochiurilor de Plasă de Acoperire Elastic. -Aceasta este o inteligență perfectă de design acoperi Colivia. - Va veti bucura de confort și bucurie aduce la tine!.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie