• Nuevo
Foișor de Înlocuire Baldachin Capacul superior - Viragzas în aer liber cameră Dublă Niveluri Baldachin Acoperiș pentru Lowe Allen Roth 10X12 Foișor Model #GF-12S004BTO/GF-12S004B-1 (Kaki)

Foișor de Înlocuire Baldachin Capacul superior - Viragzas în aer liber cameră Dublă Niveluri Baldachin Acoperiș pentru Lowe Allen

RON 142.60
Tova está disponible

Suma

【Material rezistent】Înlocuire acoperiș baldachin este fabricat din UV și protejate hidrofug oxford tesatura, oferind o protecție excelentă de la soare și ploaie.Acest material durabil este suficient de moale pentru a se potrivi cadru de bine și nu vor fi deformate prin forță în plus. 【】 Note importante Viragzas înlocuire foișor baldachinul de sus se POTRIVESC DOAR pentru Lowe Allen Roth 10'x12' foișor, producătorul numărul de model : GF-12 S004 B-1/GF-12 S004 BTO, POATE NU se POTRIVESC PENTRU ORICE ALT MODEL.Pachetul include înlocuirea capacului de sus NUMAI.Rama NU este inclus.Vă rugăm să confirmați dimensiunea și modelul inainte de a comanda. 【Meticulos de Design】Dublu-strat topuri design îmbunătățește stabilitatea împotriva vânt puternic și permite o mai bună circulație a aerului. 8 orificii de drenaj poate asigura drenaj eficient și pentru a preveni deformarea de baldachin. 4 garnituri jurul valorii de înlocuire baldachin care blcok ploaie într-o anumită măsură.După înlocuirea nostru baldachin acoperiș, vă veți simți ca și cum ai avea un nou foișor, și vă puteți bucura superioară de permeabilitate la aer și de izolare termică performanță aduce. 【Ușor de Instalare】bolta capacul superior poate fi instalat cu ușurință cât mai curând ca ai foișor model.Apoi, veți găsi că este foarte ușor de instalat și de a elimina în câteva minute, economisind mai mult timp pentru a vă bucura de activități în aer liber cu familia ta. 【Perfecta După-vânzare de Garantare】o Dată vă confruntați cu o problemă, vom oferi servicii care să răspundă nevoilor dumneavoastră necondiționat în nici o circumstanță.Produsul nostru, de asemenea, vine cu 3 ani garantie.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, iar noi vă va oferi o soluție perfectă în termen de 24 de ore.Caietul de sarcini. -Material : 100% fibre de poliester. -Dimensiuni : 10x12 foișor bolta de sus. -Se potrivesc Numărul de Model : Lowes Allen Roth 10x12 #GF-12 S004 B-1/GF-12 S004 BTO. -Culoare : Kaki. -Pachetul Include : de Înlocuire coronament NUMAI!.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie