• Nuevo
Gratar Foisor Adăpost de Înlocuire Acoperiș - Viragzas 5FT x 8FT Foișor Top Dublu Niveluri Adăpost BBQ Cover Acoperiș se POTRIVESC DOAR pentru Modelul L-GG001PST-F (Kaki)

Gratar Foisor Adăpost de Înlocuire Acoperiș - Viragzas 5FT x 8FT Foișor Top Dublu Niveluri Adăpost BBQ Cover Acoperiș se POTRIVESC

RON 59.98
Tova está disponible

Suma

【Material durabil】înlocuirea baldachin acoperisul este realizat din material durabil, care este UV-protejate, hidrofug, dar nu rezistent la apa.Materialul moale se potrivește cadru foarte bine și nu smuls de vântul ușor. 【A se potrivi Modelul】5 'x8' înlocuirea coronament se POTRIVESC DOAR pentru Modelul L-GG001 PST-F, POATE NU se POTRIVESC PENTRU ORICE ALT MODEL.Vă rugăm să confirmați foișor numărul de model și dimensiune înainte de cumpărare. 【Rezonabil de Design】gratar foisor de înlocuire coronament cu dublu ventilate niveluri de proiectare vă permite să vă bucurați de gratar fara fum.De asemenea, design-ul oferă o mai bună rezistență la vânt și de dispersie, ceea ce face baldachin mai stabil.Pentru a se potrivi cu modelul de mai bine, am conceput două robust buzunare, care pot fi selectate în funcție de model. 【】 Note importante Pachetul include înlocuire acoperiș NUMAI.Structura de Metal si plasa de tantari NU sunt incluse. 【Perfecta După-vânzare de Garantare】o Dată vă confruntați cu o problemă, vom oferi servicii care să răspundă nevoilor dumneavoastră necondiționat în nici o circumstanță.Produsul nostru, de asemenea, vine cu 3 ani garantie.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, iar noi vă va oferi o soluție perfectă în termen de 24 de ore.Caietul de sarcini. -Material : 100% fibre de poliester. -Dimensiune : 5 m x 8 ft. -Se potrivesc Numărul de Model : L-GG001 PST-F. -Culoare : Kaki. -Pachetul Include : de Înlocuire coronament NUMAI!.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie