• Nuevo
Foișor Universal de Înlocuire Plasa de Tantari - Viragzas Baldachin în aer liber 4-Panou Laterali de Compensare Ecran Pereți cu Fermoar de 10 x 10 Foișor (Plasă de Țânțari Numai) (Kaki)

Foișor Universal de Înlocuire Plasa de Tantari - Viragzas Baldachin în aer liber 4-Panou Laterali de Compensare Ecran Pereți cu Fermoar

RON 99.98
Tova está disponible

Suma

【Material rezistent】foișor plasa de tantari este fabricat din moale si durabil, tesatura de înaltă calitate, ceea ce face ca pielea ta nu va avea de suferit.Există, de asemenea, nu este nevoie să vă faceți griji despre plasa de tantari ecran fiind rupte sau cu sufletul la gură până în zilele cu vant puternic, deoarece materialul este pe deplin elastic și nu vor fi deformate sau fisurate de forțe externe. 【Excelent de Design】ochiurilor de plasă respirabil păstrează aerul care curge și bug-uri, ajutându-vă să se bucure de confortabil activități în aer liber.Fermoar în mijlocul plasa de tantari are un fermoar dublu cap, atât în interiorul cât și în afara, astfel încât acesta este convenabil pentru tine de a intra și a ieși din plasă de țânțari, fără a se blocat.Când l zip sus, e ca și cum o cameră în afara în cazul în care vă puteți bucura de peisaj frumos, fără blocarea punctul dumneavoastră de vedere. 【Ușor de Instalare】utiliza cu Ușurință de plastic O inele oferim pentru a conecta plasa panouri la cadru, apoi fixați-l pe foișor picioare cu curele.Instalarea poate fi completat în doar câteva minute, economisind mai mult timp pentru a vă bucura de terasă sau vedere la grădină, în vara fierbinte. 【Sfaturi importante】vă Rugăm să confirmați foișor modelul și dimensiunea înainte de cumpărare.Înlocuirea plasa de tantari se POTRIVESC DOAR PENTRU 10x10 foișor.Pachetul include înlocuirea plase de țânțari și cârlige din plastic, alte accesorii NU sunt incluse. 【Perfecta După-vânzare de Garantare】o Dată vă confruntați cu o problemă, vom oferi servicii care să răspundă nevoilor dumneavoastră necondiționat în nici o circumstanță.Produsul nostru, de asemenea, vine cu 3 ani garantie.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, iar noi vă va oferi o soluție perfectă în termen de 24 de ore.Caietul de sarcini. -Material : 100% fibre de poliester. -Dimensiune : NUMAI potrivit pentru 10x10 sau 10x12 foișor cort baldachin. -Culoare : Kaki sau Maro. -Pachetul Include : de înlocuire plase de țânțari și cârlige din plastic NUMAI, cadru NU sunt incluse.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie