• Nuevo
SENSHINE Consola centrala Tavă Organizator pentru Ford F150 2021 2022 Accesorii Auto Interior de Stocare Secundar Cotiera Cutie Introduce Ascunse Cubby Sertar (Tapiterie Rosie)

SENSHINE Consola centrala Tavă Organizator pentru Ford F150 2021 2022 Accesorii Auto Interior de Stocare Secundar Cotiera Cutie Introduce

RON 45.96
Tova está disponible

Suma

【Montarea】potrivește Perfect pentru Ford F150 2021 2022 (Full Consola w/Scaune NUMAI). 【Atractiv trim】Unic tapiterie de culoare pentru a alege, cu dimensiunea originală de design auto, ține-ți cotiera de stocare a organizat și atractiv. 【Durabil】consola organizator a fost făcută din plastic ABS cu finisaj mat.Nu este ușor să se deformeze sub presiune.Non-alunecare de suprafață 3 D mat pentru a seta elementul pe și păstrați-le de la zăngănit.Ele oferă protecție de la firimituri, scurgeri minore,s-a topit bomboane, zgârieturi, și zăngănit de monede.Pentru a curăța pur și simplu clătiți garnituri în chiuvetă. 【Funtion】trebuie SĂ-AU pentru Ford F150 2021 2022 Accesorii.Acest F150 consola centrala tava este mai profundă decât alte tava.Cu spațiu mai mare, puteți să vă păstrați ochelari, pixuri, monede și mașini de serviciu bine organizat. 【După vânzare】Suport 1 luna nici un motiv de a reveni, de 3 luni de asigurare a calității.Aveți orice problemă,vă rugăm să contactați SENSHINE echipa de service în primul rând,ne vom ocupa de tine în termen de 24 de ore.Culoare : Rosu.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie