• Nuevo
Masina de Slefuit Set, Auto-Strângere, Ușor de Instalare Șlefuire Maneca cu Mandrină pentru Îndepărtarea Ruginii Lustruire

Masina de Slefuit Set, Auto-Strângere, Ușor de Instalare Șlefuire Maneca cu Mandrină pentru Îndepărtarea Ruginii Lustruire

RON 35.58
Tova está disponible

Suma

Aplicarea pe scară largă : Poate fi folosit pentru slefuire, lustruire, îndepărtarea ruginii în decor, prelucrarea lemnului, prelucrarea și așa mai departe.Diferite Dimensiuni : Există 120pcs șlefuire benzi în 3 dimensiuni diferite, săli de conferință ta variate nevoi de lucru cu randament ridicat.Mai ușor de Șlefuit : Vine cu 120 de crupe, șlefuire cu maneci se potriveste perfect pentru șlefuire ambele suprafețe plane și margini curbate.Firma de Prindere : mandrina-a auto-expandabil tampon de cauciuc, asigurându-se că mandrina este foarte aproape de șlefuire maneca.Compatibilitate : Ideal pentru lustruirea diverse tari și moi materiale, masina de slefuit este ideala pentru lemn, metal, plastic, etc. Caracteristică : 1. Diferite Dimensiuni : Există 120pcs șlefuire benzi în 3 dimensiuni diferite, săli de conferință ta variate nevoi de lucru cu randament ridicat.2. Mai ușor de Șlefuit : Vine cu 120 de crupe, șlefuire cu maneci se potriveste perfect pentru șlefuire ambele suprafețe plane și margini curbate.3. Firma de Prindere : mandrina-a auto-expandabil tampon de cauciuc, asigurându-se că mandrina este foarte aproape de șlefuire maneca.4. Compatibilitate : Ideal pentru lustruirea diverse tari și moi materiale, masina de slefuit este ideala pentru lemn, metal, plastic, etc. 5. Aplicarea pe scară largă : Poate fi folosit pentru slefuire, lustruire, îndepărtarea ruginii în decor, prelucrarea lemnului, prelucrarea și așa mai departe.Caietul de sarcini : Tip de Element : Tambur Sander Colour : Maro Rosu + Black Material : Șmirghel + Rubber Features : Pentru șlefuire și de îndepărtare a ruginii.Lista de pachete : 40 x Mare Șlefuire Band40 x Slefuire Mediu Band40 x Mic Șlefuire Band4 x Mare Tambur Mandrel4 x Mediu Tambur Mandrel4 x Tobe Mici Mandrel Note : 1. Purta profesionale ochelari de protecție pentru a proteja ochii, pentru că de șlefuit cu tambur poate rula la viteză mare. 2. La roata de rectificat poartă rapid pe suprafața de metal.Vă rugăm să înlocuiți nisip trupa pentru a realiza o mai bună efect de șlefuire. 3. Aceste produse nu sunt comestibile, vă rugăm să păstrați copii sub 3 ani departe de ei. 4. Conține doar cele de mai sus conținutul pachetului și nu include alte produse.

Mai multe informații

Tip De Element:
Masina De Slefuit
Culoare:
Maro Rosu + Negru
Material:
Șmirghel + Cauciuc
Caracteristici:
Pentru șlefuire și de îndepărtare a ruginii.
Lista De Pachete:
40 x Mare de Șlefuit cu Bandă :
40 x Mediu de Șlefuit cu Bandă :
40 x Mic de Șlefuit cu Bandă :
4 x Mare Tambur Mandrină :
4 x Mediu Tambur Mandrină :
4 x Tobe Mici Mandrină :
1. Purta profesionale ochelari de protecție pentru a proteja ochii, pentru că de șlefuit cu tambur poate rula la viteză mare. :
2. La roata de rectificat poartă rapid pe suprafața de metal. Vă rugăm să înlocuiți nisip trupa pentru a realiza o mai bună efect de șlefuire. :
3. Aceste produse nu sunt comestibile, vă rugăm să păstrați copii sub 3 ani departe de ei. :
4. Conține doar cele de mai sus conținutul pachetului și nu include alte produse. :

Cele mai bune oferte din categorie