• Nuevo
SDK Rotund Cabinet Oglinda de la Baie, Baie de Perete Cabinet de Stocare Oglindă Cabinet de Medicina cu Lent, Aproape Cadru de Lemn 3 Nivel (Culoare : Negru, Dimensiune : 50CM)

SDK Rotund Cabinet Oglinda de la Baie, Baie de Perete Cabinet de Stocare Oglindă Cabinet de Medicina cu Lent, Aproape Cadru de Lemn

RON 81.20
Tova está disponible

Suma

【Adevarat All-Rounder】 : Oglindă și dulap, în una, în mod clar imaginea pentru a obține gata în timpul rutina de dimineață, în timp ce ține totul în ordine în spatele ușii cu interioare spațioase. 【Fiabile de Calitate】 : oglinda Noastră cabinetul este format din primă oglindă de argint și fag , care promite o durată lungă de viață; ecologic suprafață lăcuită simte netedă la atingere. 【Hassle-Free de Stocare】 : spațiu de Stocare Suplimentar și Elimină Dezordinea, Raft are 3 setările de înălțime în spatele ușii, 2 compartiment în partea de jos și de sus. 【Utiliza Spațiul de Perete】 : pur și Simplu atașați acest dulap de perete la perete pentru a transforma un perete gol în baie, camera de zi sau hol într-un spațiu practic; economisește o mulțime mai mult spațiu Selyobo. 【Mai mult de acest】 : exclusiv lent-închide Ușa Tehnologie care Permite Accesul la Întregul Cabinet de Medicina,buna lent, aproape de ușă, cu un control ușor oferă o mare convenabil pentru tine Kosoree.SDK Rotund Cabinet Oglinda de la Baie, Baie de Perete Cabinet de Stocare Oglindă Cabinet de Medicina cu Lent, Aproape Cadru de Lemn 3 Nivel (Culoare : Negru, Dimensiune : 50 CM).

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie