• Nuevo
Sincer ECO 100buc (32oz + 16 uncii) de Unică folosință, Boluri, Biodegradabile / Compostabile Castron pentru Salata, Supa,Etanșe și cuptor cu Microunde în condiții de Siguranță Boluri pentru Cald sau Rece Utilizare (50buc/Pachet)

Sincer ECO 100buc (32oz + 16 uncii) de Unică folosință, Boluri, Biodegradabile / Compostabile Castron pentru Salata, Supa,Etanșe

RON 65.98
Tova está disponible

Suma

① Cantitate : Fiecare pachet include 50pcs de hârtie boluri,în total sunt 2 pachete.ele pot fi de ajuns pentru a servi oamenii acasa, la birou, la școală, chiar și în restaurant.capabil de Boluri. ② Caietul de sarcini : castron Mic este 16 oz (500 ml) de capacitate,de Sus dia este de 15,5 cm și Adâncimea dia este de 5,5 cm,aceste trestie de zahăr bolws sunt perfecte pentru Fructe /salata /supa /jetoane /nuci /inghetata /gustare, sau ca copii boluri.Castron mare este 32oz (950ml), Top dia este de 19 cm și Adâncimea dia este de 7,4 cm, aceste unică folosință, boluri sunt mari pentru o petrecere de familie, burrito petrecere, sau o biserică mare eveniment potlucks. ③ Verde, Viata : Aceste boluri sunt fabricate din fibre de trestie de zahăr ,ambele sunt Compostabile și Biodegradabile, de a trăi o viață verde fără nici un vinovat prin reducerea amprentei de carbon. ④ De Înaltă calificare și în condiții de Siguranță : Aceste cina boluri sunt durabile și puternice pentru a ține încălzit sau înghețat alimente, etanșe, rezistente la Ulei, nu este ușor de a sparge sau deteriora.acestea sunt alimente grad, Clor liber și inofensiv pentru a face alimente în condiții de siguranță. ⑤100% Satisfacție Garantată : zâmbetul tău este ceea ce am urmărit , dacă aveți orice nemulțumire cu Hârtie boluri unica folosinta, vă rugăm să ne anunțați,vă rog, vom repara cât mai curând posibil,vă mulțumesc.

Mai multe informații

Castron mic este 16 oz (500 ml) de capacitate,de Sus dia este de 15,5 cm și Adâncimea dia este de 5,5 cm,aceste trestie de zahăr bolws sunt perfecte pentru Fructe /salata /supa /jetoane /nuci /inghetata /gustare, sau ca copii boluri. Castron mare este 32oz (950ml), Top dia este de 19 cm și Adâncimea dia este 7.4 c :

Cele mai bune oferte din categorie