• Nuevo
Grele Carabină - Lungimea de 2,75 inch 660LB Greutate Capacitate de Primăvară Snap Cârlige de Oțel Inoxidabil Grele Atașament pentru Gimnastică, Alpinism, Lanțul de Conector, balansoare 4 Carabiniere/Pachet (4 Pack)

Grele Carabină - Lungimea de 2,75 inch 660LB Greutate Capacitate de Primăvară Snap Cârlige de Oțel Inoxidabil Grele Atașament pentru

RON 23.80
Tova está disponible

Suma

♥ Greutate Capacitate : fiecare carabină poate stoca până 660lb greutate fără a deforma sau rupe. ♥ BUNA de DESCHIDERE si de INCHIDERE -Fiecare intemperii carabină snap este echipat cu un arc de poarta pentru a asigura rapid și de stres-free de utilizare. ♥Anti-Rugina - Fabricat din zinc de înaltă calitate din oțel galvanizat.Du-te și de a folosi aceste grele fixați cârligele în interior sau în aer liber, fără griji despre ele obtinerea distrus de rugina sau apa. ♥ Utilizări Multiple - Acestea carabină clipuri veni la îndemână pentru scopuri diferite.A le folosi ca accesorii conectare pentru câinele de lesă, ca pe un caiac cuier, rucsac drumeții accesoriu, sau umbra titular. ♥ Vânzări de Servicii - oferim produsul nostru cel mai bun, și pentru a garanta calitatea de carabină.Orice probleme avem plăcerea să vă servească.Culoare : 4 Bucăți.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie