• Nuevo
Dozator de săpun, Negru Mat 304 StainlessSteel Pompa de Metal Dezinfectant Sticla,CountertopLotionSinkDispenser, Potrivit pentru Baie, Dormitor si Bucatarie (12 OZ / 350ML)

Dozator de săpun, Negru Mat 304 StainlessSteel Pompa de Metal Dezinfectant Sticla,CountertopLotionSinkDispenser, Potrivit pentru

RON 29.20
Tova está disponible

Suma

[Design Intenția Inițială] : negru Mat dozator de săpun, potrivit pentru decorarea casa ta, elegante și rezistente la uzură.Nu se scurge de lichid, este ușor să funcționeze, și poate fără probleme elibera o cantitate corespunzătoare de săpun de fiecare dată.Aspectul Elegant, arata foarte bine. [High Quality] : distribuitorul De sapun este fabricat de grad comercial 304 din oțel inoxidabil, care este durabil și de încredere.Negru special de acoperire este rezistent la coroziune și rugină.Capul pompei și sticlă corpului sunt, de asemenea, realizate din oțel inoxidabil, și capul pompei are un built-in de garnitură moale pentru a preveni detergent de scurgeri. [Reîncărcabile] : Umplerea dozator de săpun : doar deșurubați capul pompei, puteți umple cu ușurință!Capacitate mare de 12 OZ/350ml înseamnă că nu este nevoie să adăugați lichid frecvent, economisind timp. [Multi-Scop] : Acest blat dozator de sapun poate fi folosit pentru sapun, detergent, lotiune, esențiale aromoterapie amestec de ulei, sampon, gel de dus, sapun, ulei de masaj, ingrediente alimentare, etc. Acesta este cel mai bun necesitatile de zi cu zi în baie. [Quality Control] dozatorul De sapun a trecut de 50.000 de presă teste.Suntem foarte siguri de utilizarea comercială grad 304 din oțel inoxidabil, vă rugăm să fiți siguri să-l folosească.Dacă aveți sugestii, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi si cu siguranta vom face corecții.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie