• Nuevo
Electrice Automate de Spumă de săpun, touchless Parte Dozator, Built-in Baterie Reîncărcabilă, Senzor de Miscare Dozatorul, Potrivit pentru Baie Bucatarie Restaurant etc.(Spumă De Tip)

Electrice Automate de Spumă de săpun, touchless Parte Dozator, Built-in Baterie Reîncărcabilă, Senzor de Miscare Dozatorul, Potrivit

RON 105.80
Tova está disponible

Suma

★Built-in actualizat exacte infraroșu de mișcare și senzor PIR, durată lungă de viață și mai sensibile, automat, puteți obține rapid o spuma fina.Bucurați-vă de o viață sănătoasă. ★Non-contact de mână dozator, pentru a evita contaminarea, în special în mediul în care COVID-19 este agresiv. ★8.45 oz/250ml container, vă recomandăm să adăugați spuma tip de săpun.Dacă adăugați un gel lipicios săpun, aveți nevoie să adăugați 3 la 5 ori de apă pentru a dilua, poate salva doza de sapun. ★Locuințe și detașabile container sunt realizate din ABS+PC materiale ecologice pentru o curățare ușoară și săpun plus. 304 din oțel inoxidabil țevi de refulare poate evita coroziunea, pentru a asigura pe termen lung de încredere utilizat. ★Alimentat de acumulator litiu-ion, poate fi folosit mai mult than120 ori, atunci când complet încărcată, costul de economisire de baterie AAA.Electrice automate dozator de săpun, touchless parte dozator echipat cu senzor de mișcare infraroșu, potrivit pentru baie, bucatarie, hotel, restaurant, scoala.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie