• Nuevo
ATENTO Bandă de Mascare Dozator, Multi-Roll Semi-Automate Birou Dispenser Bandă, Multifuncțional Căldură Tape Cutter pentru Birou, Scoala, Depozit de Ambalare, 2 Nuclee (1&3), cu 2 Rolll Benzi(PE)

ATENTO Bandă de Mascare Dozator, Multi-Roll Semi-Automate Birou Dispenser Bandă, Multifuncțional Căldură Tape Cutter pentru Birou,

RON 120.40
Tova está disponible

Suma

【Pachetul Include】 1 Desktop Dispenser Bandă,1 rola de căldură bandă și 1 bandă transparentă. 【Veni cu Role Duble de Bază 】Această portabile dispenser bandă conține două inele interioare,comutare manuală este simplu și rapid.Inelul poate folosi banda cu inel interior de 3" (7.5 cm), și inel mic poate folosi banda papetărie cu inel interior de 1" (2,5 cm). 【TAIE LA MULTE CASETE LA o DATĂ 】Drăguț rotativ moară de vânt de proiectare, taie și să distribuie mai multe 1.4" benzi bandă cu doar un simplu rândul său,imediat și frumos. 【Built-in Lamele nu Doare Mâinile】înaltă calitate, lama este instalat în interiorul, care este siguranța în funcționare.La orice lungime lamă de tăiere, de asemenea, cu comutator este instalat în afara, și copiii, de asemenea, puteți folosi cu încredere. 【Cum să utilizați 】Vom introduce o instrucțiune de card în pachet, vă rugăm să-l citiți cu atenție.Culoare : Pe.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie