• Nuevo
D&Q de Bază Arcuri 15 LB, 17LB, 19LB, la Stânga și la Dreapta Arcuri, Arcuri Recurve pentru Copii, Incepatori, Adolescenti, 8-18 Ani Copii (Negru)

D&Q de Bază Arcuri 15 LB, 17LB, 19LB, la Stânga și la Dreapta Arcuri, Arcuri Recurve pentru Copii, Incepatori, Adolescenti, 8-18

RON 111.90
Tova está disponible

Suma

❤️[De BAZĂ ARCURI] este potrivit pentru copii de 8-18, copii, tineri și începători. ❤️[ARCURI COLOANĂ] manerul este din nylon, iar manerul design-ul este ergonomic, confortabil de prindere; ușor de utilizat. ❤️[ARC MEMBRELOR] arcul piesa este fabricat din fibra de sticla, detasabila; simplu și ușor de instalat. ❤️[Inovării] Reglabil lira valoare; 15 LB; 17 LB; 19 LB; pentru a satisface diferite grupe de vârstă ale copiilor; de a salva costul; aduce o altă experiență fericită pentru copiii dumneavoastră. ❤️[STÂNGA ȘI la DREAPTA]la Stânga și la dreapta arc; să respecte pe deplin obiceiurile de utilizare; dreapta și stânga sunt potrivite. ❤️[Ceea ce veți obține]1*arc; 1*silicon deget de paza; 1*piept de paza; 1*brațul de protecție; 4*mixte de carbon săgeată; 4*țintă de hârtie; cu multe accesorii; proteja siguranța copilului dumneavoastră. ❤️[Alți parametri ]pentru referință; arc lungime 49.2 inch (1,25 m); string distanța 22cm; forță de tragere 21cm; arc greutate 1.15 kg (0.53 kg). ❤️Simplu și convenabil procesul de returnare; în condiții de siguranță pentru a utiliza;a vă oferi o mai bună experiență de cumpărături.Există 3 kg valorile pentru tine de a alege, de economisire a costurilor.Respecta obiceiurile de utilizare, potrivit pentru mâini stânga și dreapta.Instalarea este simplă, pasii sunt simpli, iar instalarea este rapidă și eficientă.Degetul paznici, brațul paznici și piept de paznici, pentru a proteja siguranța dumneavoastră. 1 x Mic Arc Recurve. 1 x Tri-centura Brat Garda de Camuflaj. 1 x Piept Protector Negru. 4 x Amestecat Săgeți de Carbon (4 culori). 4 x Țintă Hârtie.Scene : Copii, incepatori, adolescenți, copii de 8-18 ani.Scoate în evidență.Există 3 kg valorile pentru tine de a alege, de economisire a costurilor.Respecta obiceiurile de utilizare, potrivit pentru mâini stânga și dreapta.Instalarea este simplă, pasii sunt simpli, iar instalarea este rapidă și eficientă.Degetul paznici, brațul paznici și piept de paznici, pentru a proteja siguranța dumneavoastră.Tineret Arc Parametri : .Arc Lungime 49.2 inch (125cm).String Distanta : 8.7 cm(22cm).Forta de tragere : 8.3 inch(21cm).Desenați Greutate : 15 kg / 17 kg / 19 kg.Greutate : 1.15 kg(522g).Arc Mâner : nailon de înaltă rezistență.Arc Membrelor : fibra de sticla bucată.Coarda Arcului : Nailon.Detalii Pachet : . 1 x Mic Recurve Bow1 x Tri-a centurii Brațul de Paza Camouflage1 x Protector Piept Black4 x Amestecat Săgeți de Carbon (4 culori)4 x Țintă Hârtie.

Mai multe informații

Cele mai bune oferte din categorie